Bekijk grote foto's
Ideale ligging op de Veluwe
Voor gezinnen en rustzoekers
Grote diversiteit aan faciliteiten
Recreatieprogramma in zomer
Apenheul en Julianatoren dichtbij
Vrijstaande villas op autovrij park
Volop fiets- en wandelroutes vanaf het park
 • Beoordeling8.3
 • KleinschaligS
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Hoenderloo - kijk voor de beste deals bij:
  Roompot Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Hoenderloo, Gelderland

  Midden op de Veluwe, halverwege Apeldoorn en Arnhem ligt Bungalowpark Hoenderloo. Dit bosrijke park is ruim opgezet zodat rust, ruimte en privacy volledig gewaarborgd zijn. Verder vind je op het park goede voorzieningen en kun je regelmatig deelnemen aan leuke activiteiten. Zwemmen kun je hier bijna het hele jaar omdat er een schuifdak boven het zwembad zit. (nov t/m maart gesloten)

  Je kunt hier volop genieten van jouw eigen stukje Veluwe!
  Op het park is ook voldoende te beleven. Er is een verwarmd zwembad met een geheel wegschuifbare overkapping. In de ruime sauna met zonnebank kun je even helemaal tot jezelf komen. Voor de allerkleinsten is er het Tarzandorp: een speelpark met diverse klim- en speeltoestellen, een springkussen en een zandbak.

  Trek erop uit en ontdek de Veluwe
  Vanuit je verblijf fiets of wandel je rechtstreeks de natuur in. Wat dacht je van Nationaal Park de Hoge Veluwe of de Kroondomeinen bij Paleis Het Loo? Wellicht hebben de heidevlakten van de Loenermark of de zandverstuivingen bij Kootwijk meer jouw voorkeur. Neem de kinderen eens een dag mee naar De Apenheul of Koningin Juliana Toren.


  Boek Hoenderloo via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!