EuroParcs Koningshof

Luxe vakantiehuizen
Vlakbij zee, achter het duingebied bij Schoorl
Fiets- en skelterverhuur
Speeltoestellen
Bezoek Alkmaar
 • Beoordeling8.3
 • KleinschaligXS
 • Bij het strand
 • Bosrijke omgeving
 • EuroParcs Koningshof - kijk voor de beste deals bij:
  Zelfverhuur Bekijk
  prijs
  EuroParcs Bekijk
  prijs


  Vakantiepark EuroParcs Koningshof, Noord-Holland

  In de Noord-Hollandse gemeente Bergen ligt aan de rand van Nationaal Park De Schoorlse Duinen, het karakteristieke dorpje Schoorl. Op dit park laat met name de natuur van zich spreken; in de winter, als er rijp op de takken ligt is het er betoverend stil en in de lente laten de vele vogels flink van zich horen. In de zomer laat u uw ogen strelen door tienduizenden witte orchideeën en prachtig paarsgekleurde heide, terwijl de herfst elk jaar ruim 800 soorten paddestoelen voortbrengt.

  Een schitterende locatie met prachtige recreatiewoningen voor 6 personen. Het park zelf biedt rust en ruimte en enkele faciliteiten.

  Even helemaal bijkomen en genieten van de duinen, stranden, bossen, dorpjes en steden in de veelzijdige provincie Noord-Holland. Op Résidence Koningshof zal je vakantie volledig aan dit beeld voldoen. Dit kleinschalige park is gelegen aan de rand van Nationaal Park de Schoorlse Duinen en beschikt over karakteristieke vakantiewoningen welke van alle gemakken zijn voorzien. U heeft het gevoel dat u beland bent in een Oud-Hollands decor. In de omgeving is van alles te beleven. Langs de Noordzeekust liggen vele kilometers prachtige wandel- en fietspaden. Laat u verrassen door de prachtige natuur en de gezellige dorpjes! Vanaf het park fietst u in 30 minuten naar het strand. Het centrum van Schoorl ligt op enkele minuten fietsen en hier vindt u diverse winkels en horecagelegenheden. Leuke plaatsen als Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen en Den Helder liggen op korte afstand van het park (binnen 40 autominuten). Wanneer u weer naar uw bungalow terugkeert, heeft u een gevoel van thuiskomen.U geniet hier gegarandeerd van een heerlijke (strand)vakantie!


  Boek EuroParcs Koningshof via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!