Bekijk grote foto's

Dormio Villapark Duynzicht Dormio vakantiepark

Kleinschalig opgezet park
Voor strandliefhebbers
Luxe strandvillas
Direct achter de duinen
Den Helder, Schagen en Texel
500 meter van het strand
Heerlijk rustig parkje
Wandelen en fietsen door de duinen
 • Beoordeling8.4
 • KleinschaligXS
 • Bij het strand
 • Zwemparadijs, aquapark
 • Bosrijke omgeving
 • Dormio Villapark Duynzicht - kijk voor de beste deals bij:
  Dormio Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Dormio Villapark Duynzicht, Noord-Holland

  In de kop van Noord-Holland, direct achter de duinen en op minder dan 500 meter afstand van strand en zee tref je Dormio Villapark Duynzicht aan. Een park met zeer luxe strandvilla’s met een vrij uitzicht op de duinen welke je via een bestraat duinpad direct toegang bieden tot het strand. Op Resort Duynzicht kan ke het hele jaar door terecht voor een heerlijke vakantie.

  De omgeving van het park met haar kleurrijke bollenvelden, molentjes en havens is uitermate geschikt voor het maken van prachtige fietstochten. Kilometers lange fietspaden leiden je langs de gezellige badplaatsen Callantsoog, St. Maartenszee en Petten. In Den Helder kan je lekker winkelen, heerlijk lunchen op een terras of een bezoek brengen aan één van de musea of de jaarlijkse vlootdagen. Het uitgestrekte polderlandschap waar je door omgeven bent biedt het grootste aaneengesloten kleurrijke bloembollengebied ter wereld en gezellige havens met leuke plaatsen als Alkmaar en Enkhuizen liggen binnen handbereik. Het centrum van Julianadorp ligt op 4 kilometer afstand. Hier vind je diverse winkels en gezellige horecagelegenheden.

  Ook een dagtocht naar Texel behoort tot de mogelijkheden. In het afwisselende polderlandschap rondom Resort Duynzicht vind je volop rust en ruimte. Dit, in combinatie met strand en zee op steenworp afstand, maakt dit nieuwe park tot een heerlijke vakantiebestemming.

  Boek Dormio Villapark Duynzicht via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!