Bekijk grote foto's

Ardoer Sint Maartens Zee Ardoer vakantiepark

Een fijn park met camping
In schoolvakanties recreatieprogramma
Stranden liggen op 800 m. afstand
De duinen liggen aan je voeten
Fietsverhuur, bolderkarverhuur
Airtrampoline en sportveld
Midgetgolf
Alkmaar, Schoorl, Bergen
 • Beoordeling8.3
 • KleinschaligS
 • Bij het strand
 • Ardoer Sint Maartens Zee - kijk voor de beste deals bij:
  Ardoer Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Ardoer Sint Maartens Zee, Noord-Holland

  Vakantiepark en camping Sint Maartens Zee is een fijne en gezellige gezinscamping op slechts 800 m. van de Noordzee en de mooie stranden gelegen, in Noord Holland. Dit wordt genieten op een fijn vakantiepark in een geliefd vakantiegebied. Dit wordt een vakantie in Nederland met volop zon, zee, strand en genieten.

  Een strandvakantie in Nederland op loopafstand van je vakantiepark
  Recht tegenover het park loopt een fijn duinpad naar het strand en de Noordzee. Een fluitje van een cent! Voor een hapje en een drankje vind je op het strand twee strandpaviljoens, waarvan er één het hele jaar door geopend is.

  Volop waterrecreatie en kindvriendelijke voorzieningen
  Op het park is geen zwembad aanwezig, maar je kunt een duik nemen in het heerlijk warme zwemwater van Zwembad Campanula, op 1500 meter afstand van de camping. De kinderen hoeven zich niet te vervelen! Er is een grote speeltuin met diverse speeltoestellen en tafeltennistafels op de camping. Ook is er een sportveld en op verschillende velden op het park vind je speeltoestellen voor de jongste gasten. In de schoolvakanties is er een enthousiast animatieteam aanwezig.

  Een dagje strand en geen zin meer om te koken. Op Stin Maartens Zee is dat absoluut geen probleem. De Eeterij en Drinkerij de Duinerij verzorgen heerlijke maaltijden. Dat wordt genieten van de ondergaande zon op het leuke terras. Voor de kleine gasten is er een fijn kindermenu, en zijn ze klaar met eten dan kunnen ze lekker spelen in de kinderhoek.

  Een rustig breed zandstrand en prachtige omgeving
  800 meter van het vakantiepark liggen de mooiste stranden, rustig en breed,vaak niet overvol, gewoon een relaxte strandvakantie dus.
  Vanuit Sint Maartenszee zijn de grote steden makkelijk en snel te bereiken. Ga bijvoorbeeld een dagje winkelen in Schagen, Alkmaar of Amsterdam. Of dichterbij, de gezellige badplaatsen Petten en Callantsoog. Verder is een dagje Schoorl met de Klimduin echt een aanrader. Een klein centrum met diverse restaurants en terrasjes. Terwijl jij een drankje drinkt kunnen de kinderen rollend de Klimduin af, of rol je mee? En daarna nog shoppen in het gezellige centrum van Bergen?

  Boek Ardoer Sint Maartens Zee via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!