EuroParcs De Zanding Droomparken vakantiepark

Nabij Nationale Park Hoge Veluwe
Grote recreatieplas op het park
Groot aanbod van faciliteiten en activiteiten
Restaurant
Supermarkt
Pannenkoekenrestaurant
Recreatieprogramma zomer
Basketbalveld en Jeu de Boulesbaan
 • Beoordeling8.3
 • Middelgroot parkM
 • Bij het water
 • Binnenzwembad
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • EuroParcs De Zanding - kijk voor de beste deals bij:
  TUI Bekijk
  prijs
  EuroParcs Bekijk
  prijs


  Vakantiepark EuroParcs De Zanding, Gelderland

  Vakantiepark De Zanding is gelegen op de Veluwe, bij het mooie plaatsje Otterlo. Dit ruim opgezette familiepark wordt gekenmerkt door natuurlijke begroeiing, een betoverende omgeving en een groot aanbod voorzieningen. Het park ademt één en al sport-, spel- en waterplezier uit. DroomPark De Zanding biedt eindeloos veel mogelijkheden voor een heerlijke vakantie op de Veluwe, waar altijd wel wat te doen is!

  Eindeloos genieten van de prachtige omgeving
  Het park ligt op één van de mooiste stukjes Nederland, net buiten de bebouwde kom van het Veluwse dorpje Otterlo. Het is aan drie kanten omsloten door uitgestrekte natuurgebieden met onder meer zandverstuivingen en eeuwen ouden bossen waar regelmatig nog wilde edelherten, reeën en wilde zwijnen te bewonderen zijn. Ook culturele uitjes zijn niet ver weg. Zo vind je op nog geen 30 minuten rijden Paleis het Loo en het Kröller-Müller Museum.

  Kinderen hebben hier dan ook de tijd van hun leven.
  Zij vermaken zich bij de activiteiten van het professionele recreatieteam, dromen lekker weg bij het Zandingtheater of ondernemen een spannende activiteit op het avonturen eiland of in de 11 meter hoge klimtoren. Ook de jeugd is, in gezinsverband, van harte welkom op dit park. Voor hen zijn er speciale activiteiten en een jeugdhonk. Verder is er een overdekt zwembad compleet met wellness met finse en turkse sauna! Mocht je trek hebben dan kun je genieten van een heerlijke maaltijd in het restaurant.  Boek EuroParcs De Zanding via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!