Vakantiehuizen op 3 kilometer van stranden
Oostkapellen, schone stranden 3 kilometer
 • Beoordeling8.0
 • Bij het strand
 • Bosrijke omgeving
 • De Grote Geere - kijk voor de beste deals bij:
  Zelfverhuur Bekijk
  prijs


  Vakantiepark De Grote Geere, Zeeland

  Aan de rand van het mooie dorp Oostkapelle zijn 6 luxe vakantieappartementen en 1 vakantiewoning gerealiseerd in de voormalige boerderij de Grote Geere. Boerderij de Grote Geere, met haar monumentale schuur, heeft sinds 1670 diverse veranderingen/aanpassingen ondergaan. De voormalige boerderij (met ooit een bakkeet, wagenhuis en varkenshok) is op basis van oorspronkelijke tekeningen, voor haar gasten herbouwd tot vakantiewoning en appartementencomplex. Alle accommodaties zijn prettig ingericht en er is geprobeerd zo duurzaam mogelijk te bouwen.

  Vakantiewoningen op Walcheren op korte afstand van de stranden
  De Grote Geere laat zich het best omschrijven door luxe, comfort, vrije ligging in het landschap en toch goed bereikbaar. Een geweldige uitvalsbasis voor strand en bos, het pittoreske stadje Veere, het gezellige Domburg of de mooie stad Middelburg. Oostkapelle is een familiebadplaats bij uitstek. Schone stranden, speeltoestellen en strandloopvlonders over de gehele breedte.Oostkapelle grenst aan twee prachtige natuurgebieden tussen Domburg en Vrouwenpolder: de Manteling (740 ha), een brede strook land met duinen en bossen en het duingebied Oranjezon (400 ha. Verder zijn er de buitenplaatsen en het indrukwekkende Kasteel Westhove.

  Zeeland zoals Zeeland moet zijn
  Walcheren, misschien wel het mooiste eiland van Zeeland! Vervelen op dit mooie Zeeuwse eiland is er niet bij want er is genoeg te doen. Je vindt er bijzondere natuur, schone stranden, pittoreske dorpen, klederdracht en folklore, goede wandel- en fietsroutes en veel kunstgaleries. Naast de prachtige natuur vind je er mooie winkelsteden zoals Middelburg en Vlissingen. En natuurlijk gezellige restaurants en cafe’s en genoeg “slecht weer” activiteiten.

  Boek De Grote Geere via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!