Gemeenschappelijke sauna
Kinderspeelplaats op loopafstand
Restaurant op loopafstand
Midden in de natuur
Zwemmeertje in het bos
Sauna
Reuze kinderspeelplaats
Bezoek de Brocken
 • Beoordeling8.1
 • Bij het water
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Blauvogel - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Blauvogel, Niedersachsen en Harz

  Vakantiepark Blauvogel Hasselfelde staat garant voor een geslaagde vakantie in de Harz regio in Duitsland. Dit fijne familiepark is voor de rustzoeker en gezinnen met kleine kinderen het meest geschikt.

  Op het park maakt de grote kinderspeelplaats het verblijf voor de kinderen tot een genot. Je voelt je op Vakantiepark Blauvogel Hasselfelde zeker thuis. Wissel een excursie dag of met een dagje heerlijk niets doen. Laat je verrassen in het restaurant direct naast het park of ontdek de regionale keuken in de omgeving met locale specialiteiten.

  Het gezellige plaatsje Hasselfelde ligt ongeveer 20 km ten oosten van Braunlage, centraal in het Harzgebergte. Maak een ritje per stoomtrein naar de Brocken, het hoogste punt in de Harz. Je kan ook een fietstocht maken door de prachtige omgeving en per trein terug. Dit kleinschalige bungalowpark (60 huizen) ligt op een rustig plekje aan de bosrand, 2 kilometer buiten Hasselfelde. Je woont hier in één van de per twee geschakelde luxe houten vakantiehuizen. Op minder dan 200 m van de bungalow ligt de prachtige Waldbadsee, een natuurlijk openlucht zwembad gevuld met bronwater.

  De meeste huizen beschikken over een magnetron en afwasmachine. Op het park vindt u ook een sauna, stoombad en solarium (van 15.00 tot 21.00 uur gratis toegankelijk, solarium tegen vergoeding). Wasmachine en droger met munten te gebruiken. Er is een aparte gemeenschappelijke barbecueplaats. Fietsverhuur. Voor de kinderen is er een speeltuintje en -weide. De bakker brengt elke ochtend verse broodjes. In ieder huis staat een kinderstoel. Je verblijft hier op 500 m hoogte. Ook in de winter is dit een prima locatie. Langlaufloipen beginnen voor de deur en op 100 m ligt een rodelheuvel.  Boek Blauvogel via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Duitsland!