Bekijk grote foto's

Ardoer Strandpark de Zeeuwse Kust Ardoer vakantiepark

Gezellig vakantiepark
Strand op slechts 250 meter
Speeltuin en Binnenbad
Tijdens schoolvakanties: activiteiten
Wandelen en fietsen
Watersport beoefenen (zeilcentrum Brouwersdam)
Diverse leuke steden om te bezoeken
Heerlijke vismaaltijden
 • Beoordeling8.5
 • KleinschaligS
 • Bij het strand
 • Binnenzwembad
 • Wellness
 • Ardoer Strandpark de Zeeuwse Kust - kijk voor de beste deals bij:
  Ardoer Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Ardoer Strandpark de Zeeuwse Kust, Zeeland

  Strandpark De Zeeuwse Kust is een familiepark direct onder aan de duinen van Renesse op het eiland Schouwen-Duiveland, slechts 250 meter van het Noordzeestrand. Behalve kamperen kun je ook luxe chalets en Strandlodges huren op Strandpark de Zeeuwse kust. Dus ben je op zoek naar een glampingpark dan zit je hier aan de Noordzee helemaal goed.

  Een fijne strandvakantie met volop goede voorzieningen
  In het Café DOK kun je bij de openhaard gezellig wat drinken of een hapje eten. De kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuinen, kinderbios of het overdekte zwembad. Een leuk ingericht binnenbad met piratenschip/glijbaantje en twee peuterbadjes voor de jongste kinderen. En bij mooi weer kun je naar buiten lopen en vind je daar een leuk spraypark en waterspeeltuin. Dat wordt spelen en spetteren en lekker afkoelen. Een vakantie zonder water? Echt niet. Wil je wat meer actie, op het vakantiepark liggen diverse sportvelden zoals een tennisbaan en voetbalveld. Verder kun je helemaal uit je dag gaan op de air-trampoline of in de speeltuin. Bij minder weer is er een leuke binnenspeeltuin.

  Vakantiepark de Zeeuwse Kust is het hele jaar door geopend. Honden zijn welkom (let op beperkt in de vakantiewoningen). Het recreatieteam verzorgt tijdens de schoolvakanties allerlei leuke activiteiten voor de jongste gasten. Het ultieme vakantiegevoel voor de ouders wordt versterkt door een bezoek aan de sauna (€) met infraroodcabine en whirlpool.

  Zeeland heeft veel te bieden voor een heerlijke vakantie
  Op 5 minuten fietsafstand bevindt zich de gezellige badplaats Renesse, een gezellige levendige badplaats. Leuke restaurantjes, gezellige terrasjes en volop winkeltjes. Schouwen-Duiveland heeft kilometers lange fiets- en wandelpaden. Je Fietst of wandelt dwars door de duinen en dat wordt genieten van het prachtige duinlandschap. Ook voor de actieve waterliefhebber is er genoeg te doe. Op fietsafstand van het Strandpark bevindt zich surf- en zeilcentrum Brouwersdam. Lekker de hele dag bezig zijn op het water; zeilen en (kite)surfen. Hier gaat ieders watersporthart sneller van kloppen. En smulpapen opgelet ga eens gezellig langs bij de Oesterij, hier kun je op diverse manieren kennis maken met de Zeeuwse schelpdiercultuur.


  Boek Ardoer Strandpark de Zeeuwse Kust via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!