Kleinschalig en sfeervol park
Strand en natuurgebieden in de buurt
Kleuterbad en kinderboerderij
Speelboerderij Pierewiet
Pannakooi en All-weather tennisbaan
 • Beoordeling8.3
 • KleinschaligS
 • Bij het strand
 • Winterverblijf
 • Ardoer International - kijk voor de beste deals bij:
  Ardoer Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Ardoer International, Zeeland

  Vakantiepark International is gelegen op een unieke lokatie in Zeeuws Vlaanderen en ligt slechts 1800 m van een breed zandstrand. International is wat je noemt een rustig gezinspark. De kinderen zullen zich niet vervelen bij speelboerderij Pierewiet. Ze kunnen er (binnen en buiten) spelen in de speeltuin, skelteren, technisch knutselen op de techniekzolder of spetteren in het kleuterbad. Laat snel alle dagelijkse beslommeringen achter je en geniet volop.

  Op en top genieten van de Zeeuwse gastvrijheid
  Vakantiepark International vormt een ideale uitvalsbasis voor een zon- en zeerijke vakantie in het zuidelijkste puntje van Zeeland. Voor gezinnen met nog jonge kinderen, actieve stellen die de omgeving willen verkennen en senioren biedt International vooral rust, gezelligheid en comfort. Ook kun je op het park terecht voor een drankje of lekker snack. Op het terras van de speelboerderij is het genieten van een lekker kopje koffie en natuurlijk hoort daar wel een stukje taart bij. In het hoogseizoen kun je bij het bakkerijtje verse broodjes bestellen. Voor de grote boodschappen kun je sowieso in Groede of Cadzand terecht.

  Wat kan je nog meer vertellen over dit kleinschalige vakantiepark?
  Gewoon een prettige en zeer verzorgd familiepark met veel voorzieningen voor de kinderen. Bij International kun je met je laptop gebruik maken van draadloos internet. Zeker handig als je een keer je mail wilt checken. Bij de receptie koop je een toegangscode waarmee je kunt inloggen op ons draadloze netwerk.

  Kunstenaars en gastronomie, zon, zee en strand
  In de straten van het kunstenaarsdorp Groede kom je prachtige gevels en historische huizen tegen. Er zijn gezellige kleine winkeltjes en diverse ambachtelijke werkplaatsen. Rond de gerestaureerde kerk, uit de 13e eeuw, vind je een gezellig centrum waar diverse restaurantjes een lekker maaltijd of drankje aanbieden. Mocht je zin hebben een een mondain uitstapje, plan dan zeker een uitstapje naar Knokke. Deze Belgische badplaats ligt slechts 15 kilometer van de camping. Ga flaneren langs de boulevard en drink een lekker Belgisch biertje.

  Boek Ardoer International via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!