Ardoer Cnossen Leekstermeer Ardoer vakantiepark

Watersportvakantie in Drenthe
Zeilschool, bootverhuur
Plaatsen aan het water, Waterlodges
Restaurant met gezellig terras
 • Beoordeling8.0
 • Middelgroot parkM
 • Bij het water
 • Ardoer Cnossen Leekstermeer - kijk voor de beste deals bij:
  Ardoer Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Ardoer Cnossen Leekstermeer, Drenthe

  Vakantie vieren in de kop van Drenthe aan het water kan volop op vakantiepark Ardoer Cnossen Leekstermeer. Bij aankomst proef je een fijne en gezellige sfeer. Het natuurgebied Onlanden omarmt je. De ligging op de grens met Groningen betekent nog meer vakantieplezier.

  Je verblijft in een rustige en groene omgeving direct aan en bij het water
  Ben jij die watersportliefhebber die graag vakantie viert in Nederland dan zit je op dit vakantiepark op je plek. Je vindt er volop watersportactiviteiten. Of je nu van avontuur of rust houdt, op dit fijne vakantiepark vind je alles! Genieten midden in de natuur, met de stad Groningen aan de overkant van het meer en de Friese meren op korte afstand. In de zomermaanden wordt er een leuk animatieprogramma aangeboden. Het sportieve animatieteam weet veel over de natuur en watersporten.

  Het gezellige restaurant verzorgt de hele dag fijne maaltijden en met het gezellige terras aan het water een fantastische plek om te genieten van de zonsondergang. Er is ook aan de kinderen gedacht, er is een gezellige speelhoek en

  Natuurgebied de Onlanden ontdekken
  Het grote gebied ligt op de grens van Drenthe en Groningen en het Leekstermeer ligt in het noordwesten van het natuurgebied. Het gebied is een belangrijke rustplaats voor watervogels en al vroeg in het voorjaar zie je de Sterns hier naar voedsel zoeken.

  Ontdek dit jaar Vakantiepark Cnossen Leekstermeer en misschien ben je wel helemaal om.

  Boek Ardoer Cnossen Leekstermeer via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!