Landgoed Het Grote Zand

Centraal gelegen in Drenthe
Omringd door natuurgebieden
Ruim opgezet park
Voor natuurliefhebbers
Veel faciliteiten
Junglebos en Speeltuin
Assen, Groningen
Indrukwekkende geschiedenis
 • Beoordeling8.0
 • Groot parkL
 • Binnenzwembad
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Landgoed Het Grote Zand - kijk voor de beste deals bij:
  Summio Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landgoed Het Grote Zand, Drenthe

  Summio Landgoed Het Grote Zand gelegen bij Hooghalen in Drenthe is een fijn park voor alle leeftijden. Wat dacht je van relaxen in het zwembad met sauna en Turks stoombad? En de kinderen kunnen zicht uitleven in het spannende junglebos of de speeltuin.

  Dit unieke 35 hectare grote landgoed heeft een centrale ligging in Drenthe.
  Aan de rand van een beschermd natuurgebied en op circa 500 meter van het dorpscentrum van de plaats Hooghalen vindt men dit prachtige park met fraaie bungalows. In de directe omgeving liggen maar liefst vier natuurgebieden, namelijk Het Grote Zand, Het Witte Zand, Het Heuvinger Zand en Het Noorder- en Hijkerveld. Tientallen kilometers aan fietspaden lopen door de prachtige boswachterijen. In het centrumgebouw op het park bevinden zich meerdere voorzieningen. Tijdens vakantieperioden worden door het recreatieteam tal van activiteiten georganiseerd.

  Drenthe is een heerlijke plek voor jonge gezinnen
  Verblijf in een comfortabele bungalow of groepsaccommodatie op het gezellige park waar jong én oud zich vermaken met een keur aan leuke en spannende faciliteiten en activiteiten. Relax in het zwembad met sauna en Turks stoombad. De kinderen klimmen en klauteren wel in het spannende junglebos of de speeltuin. ’s Avonds geniet je met elkaar van een heerlijke maaltijd in het knusse restaurant met terras. Hoewel...een avondje gourmetten in je eigen bungalow klinkt natuurlijk ook wel erg goed!

  De rust en natuurrijke omgeving zorgen voor nieuwe energie.
  Vanuit je bungalow loop je direct het bos in en zie je met wat geluk de Schotse Hooglanders grazen. Wil je het wat sportiever aanpakken? Maak mooie wandel- en fietstochten door Drenthe. Behalve bezoekjes aan mooie authentieke dorpen, interessante musea en de levendige provinciehoofdstad Assen, mag een dagje pretparken in de nabije omtrek ook niet ontbreken. Dierenpark Emmen bijv.heet nu WILDLANDS Adventure Zoo Emmen! Duik de historie in: de vele hunebedden in deze omgeving getuigen dat dit oude cultuurland al duizenden jaren geleden werd bewoond of bezoek het imposante Kamp Westerbork dat ook vlakbij ligt. Dit mag in geen enkele opvoeding ontbreken. Je leest het: in Drenthe is genoeg te doen.  Boek Landgoed Het Grote Zand via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!