Bekijk grote foto's
Baby-/ peuter-/ kleuterbad
Activiteitenhonk / Koos Kids Club
Supermarkt
Fietsenverhuur
Overdekt zwembad
Poolbiljart
 • Beoordeling7.7
 • KleinschaligS
 • Bij het strand
 • Bij het water
 • Binnenzwembad
 • Zeebad - kijk voor de beste deals bij:
  Roompot Bekijk
  prijs
  VacanceSelect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Zeebad, Zeeland

  Vakantiepark Zeebad is een groot vakantiepark een zeer geschikt voor actieve gezinnen. Vanuit het centraal gelegen hoofdgebouw zijn alle fijne parkvoorzieningen beschikbaar, zoals een gezellig eetcafé en diverse leuke voorzieningen. Zo is er een overdekt zwembad, en diverse sport- en speelvelden.

  Een heerlijke vakantie direct aan het strand
  Het ruim opgezette vakantiepark heeft fijne indoor- en outdoorvoorzieningen en het strand op korte afstand. Het fijne Noordzeestrand is zelfs te voet te bereiken. Dit is nog eens Zeeland, zon, zee en wandelen of fietsen en genieten op de terrasjes. Het hele gezin kan zijn energie kwijt er zijn volop zaalsportmogelijkheden en 3 tennisbanen en een kindvriendelijk binnenzwembad. Terwijl jij geniet van een lekker hapje en drankje, kunnen de kleintjes zich vermaken in de speeltuin of in de Koos Kids Club.

  Ook als je van fietsen en wandelen houdt, kun je in de directe omgeving prima uit de voeten. Met het overdekte zwembad (gratis toegang voor gasten), de grote tennis-/ sporthal en de ligging direct aan het Noordzeestrand kan Zeebad tot de meest ideale familiecamping vlak bij België gerekend worden.

  Vakantiepark Zeebad is een prima uitvalsbasis voor het maken van diverse leuke uitstapjes in Zeeland. Bezoek bijvoorbeeld maritiem attractiepark ‘Het Arsenaal’ in Vlissingen, waar kinderen zich een echte piraat zullen voelen.

  Boek Zeebad via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!