Veluwe Strandbad Elburg Monda vakantiepark

Voor jong en oud
Waterpret
Natuurliefhebbers
Zandstrand
Zwembad
Bowling
Bezoek Elburg en de Hoge Veluwe
Walibi en Dolfinarium dichtbij
 • KleinschaligS
 • Bij het water
 • Buitenzwembad
 • Veluwe Strandbad Elburg - kijk voor de beste deals bij:
  Zelfverhuur Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Veluwe Strandbad Elburg, Gelderland

  Direct aan het Veluwemeer bij Elburg ligt het vakantiepark Veluwe Strandbad. De comfortabele bungalows hebben een prachtig uitzicht over het Veluwemeer en op de ruime kampeerplaatsen geniet je van het buitenleven. Het park heeft een ruim eigen zandstrand en als het weer wat minder is kun je terecht in het overdekte zwembad en bij de bowling. Verder is er in de schoolvakanties een recreatieteam om iedereen een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

  Heb je zin om een dagje op het Veluwemeer te varen? Je kunt hier bootjes huren met of zonder motor. Aan de zuidkant van het park is een surfschool. Hier kun je leren windsurfen, suppen, zeilen en kitesurfen. En als je geen les meer nodig hebt kun je hier materiaal huren!

  Er is een uitgebreid recreatieprogramma voor jong en oud in de schoolvakanties, in het hemelvaartweekend en met pinksteren. Je kunt hier ook bowlen, poolen of biljarten, of de actuele sportwedstrijden volgen op een van de vele tv schermen.

  Het restaurant de Waterman is er voor iedereen! Je kunt hier borrelen in de gezellige brasserie of uit eten gaan op het terras met mooi uitzicht over het water.

  Andere faciliteiten zijn:
  - skatebaan
  - basket- en volleybalveld
  - tennisbaan
  - fiets- en skelterverhuur
  - boothelling
  - jeu-de-boulesbaan


  Boek Veluwe Strandbad Elburg via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!