Bekijk grote foto's
Vanaf juni 2023 te boeken
Eerste eigen Roompot park in Frankrijk
Kleinschalig chaletpark
Restaurant en campingsupermarkt
Buitenzwembad met kinderbad
Fietsverhuur
Kidsclub en animatie
Autovrij park
 • KleinschaligXS
 • Bij het strand
 • Buitenzwembad
 • Roompot Beach Resort Agde - kijk voor de beste deals bij:
  Roompot Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Roompot Beach Resort Agde, Languedoc-Roussillon

  Roompot opent vanaf juni 2023 hun eerste eigen vakantiepark in Agde, Frankrijk. Een geliefde regio bij de Franse vakantiegangers. Op slechts 1500 meter van de camping vind je de populaire stranden van Grau d'Agde, waar je een fijne duik kan nemen in het helderblauwe water van de Languedoc. Toch geen fan van zand tussen je tenen? Op het vakantiepark wordt een mooi buitenzwembad gebouwd, met peuterbad.

  Alle accommodaties van het park worden nieuw geplaatst, en zijn allemaal voorzien van een fijn terras, gratis wifi en airconditioning. De accommodaties zijn geschikt voor groepen tot maximaal 8 personen, en er zijn ook accommodaties beschikbaar die zijn aangepast voor mindervaliden.

  Faciliteiten op Roompot Beach Resort Agde
  Je vakantie is natuurlijk niet compleet zonder wat vermaak en lekker eten. Gelukkig is daar goed over nagedacht. Zo vind je op het vakantiepark straks een goed restaurant met lokale specialiteiten zoals verse vis en wijnen uit de omgeving, is er een broodjes- en afhaalservice, en is er een eetcafé / bar op de camping. Ook de kinderen hoeven zich geen moment te vervelen. Er is een kidsclub voor de kleinste, sport & animatie, en op de camping vind je uiteraard ook verschillende speeltoestellen.

  Om het park zo veilig mogelijk te houden voor iedereen is Roompot Beach Resort Agde autovrij gehouden, maar door de centrale ligging van de parkeerplaats (en de kleinschaligheid) is je auto toch nooit ver weg.

  Agde en omgeving
  Het stadje Agde heeft verschillende mooie stranden om zich heen, bij onder ander Grau d'Agde (waar je dit vakantiepark kan vinden) en Cap d'Agde. In het centrum van Agde zelf vind je verder veel leuke boutique winkels in het oude centrum. Agde is niet voor niets een van de populairste badplaatsen van Zuid-Frankrijk, het combineert het fijne strandleven met een goed stadscentrum.

  Het is ook zeker te adviseren een fiets te huren op het vakantiepark en richting de top van Mont Saint-Loup te fietsen. Let op: het is wel een zware klim; maar het uitzicht over de omgeving vanaf deze uitgedoofde vulkaan is ongekend. Bij goed weer kan je de Pyreneeën zien liggen. Bij goed strandweer moet je ook maar eens goed om je heen kijken. Rondom Agde kan je op veel plekken het zwarte vulkaangesteente tegenkomen van deze vulkaan. Resultaten van een uitbarsting van duizenden jaren geleden.

  Boek Roompot Beach Resort Agde via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Zuid Frankrijk!