Panoramisch uitzicht op de bergen
Binnenzwembad (verwarmd) en Zwemmeer
2 verwarmde buitenzwembaden en peuterzwembad
2 Restaurants
Diverse kidsclubs, Speeltuin
NL sprekende beheerders
Bergwandelen met gids, boomklimparcours
Uitgebreid wellnesscentrum
 • Beoordeling8.9
 • KleinschaligS
 • Bij het water
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • FranceComfort - L'Espinet - kijk voor de beste deals bij:
  FranceComfort Bekijk
  prijs


  Vakantiepark FranceComfort - L'Espinet, Languedoc-Roussillon

  In het meest zuidelijke deel van Frankrijk, bijna op de grens met Spanje, ligt het FranceComfort Vakantiepark L’Espinet. Het park is prachtig gesitueerd: in de uitlopers van de majestueuze bergen van de Pyreneeën, net buiten de gezellige plaats Quillan, op ongeveer 1 uur rijden van de Middellandse zee. Er zijn veel faciliteiten op het park: binnen en buitenzwembad, zwemmeertje met strandje, restaurant, bar, tennis, fietsverhuur, basketbal- en volleybalterrein, een speeltuin, diverse kidsclubs tijdens de vakanties. Maar ook meer bijzondere activiteiten als een wellnesscentrum, paardrijden, quadrijden, paintball, waterballs, stand-up paddle, opblaasbootjes, boomklimparcours, en bergwandelingen met een gids.

  Het vakantiepark met 170 vakantiehuizen ligt op een terrein van 120 hectare. De huizen liggen verspreid rond de centrale faciliteiten. Tussen de huizen zijn regelmatig grote grasvelden waar de kinderen heerlijk op kunnen spelen.
  Bij de receptie, met Nederlandstalige medewerkers, vind je ook het restaurant en de bar. Hier kun je in het seizoen dagelijks verse broodjes halen. Iets verderop ligt het overdekte zwembad met wellnesscentrum.

  Rond het buitenzwembad staan de ligstoelen al klaar. Of ga je liever naar het strandje rond het meertje? Of maak dan een tocht met een quad door de omgeving of beklim het parcours hoog in de bomen en ga met een kabelbaan van de ene naar de andere boom.

  De regio Languedoc ligt aan de Middellandse zee met bekende steden als Perpignan en Montpellier. Een van de meest zuidelijke departementen in de Languedoc is de Aude, met als hoofdstad Carcassonne. Iets ten zuiden van Carcassonne ligt Quillan.

  De streek is toeristisch en zeer gevarieerd: de middellandse zee, de Pyreneeën, de uitgestrekte wijngaarden, de vele burchten en kastelen uit deze regio van de Katharen en een groot aantal toeristische plaatsjes met gezellige marktjes en terrasjes.  Boek FranceComfort - L'Espinet via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Zuid Frankrijk!