Bekijk grote foto's
Kleinschalig opgezet park
Voor strandliefhebbers
Luxe strandvillas
Direct achter de duinen
Den Helder, Schagen en Texel
500 meter van het strand
Heerlijk rustig parkje
Wandelen en fietsen door de duinen
 • Beoordeling8.4
 • KleinschaligXS
 • Bij het strand
 • Zwemparadijs, aquapark
 • Bosrijke omgeving
 • Resort Duynzicht - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs
  Roompot Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Resort Duynzicht, Noord-Holland

  In de kop van Noord-Holland, direct achter de duinen en op minder dan 500 meter afstand van strand en zee treft u Resort Duynzicht aan. Een nieuw park met zeer luxe strandvilla’s met een vrij uitzicht op de duinen welke u via een bestraat duinpad direct toegang bieden tot het strand. Op Resort Duynzicht kunt u het hele jaar door terecht voor een heerlijke vakantie.

  De omgeving van het park met haar kleurrijke bollenvelden, molentjes en havens is uitermate geschikt voor het maken van prachtige fietstochten. Kilometers lange fietspaden leiden u langs de gezellige badplaatsen Callantsoog, St. Maartenszee en Petten. In Den Helder kunt u lekker winkelen, heerlijk lunchen op een terras of een bezoek brengen aan één van de musea of de jaarlijkse vlootdagen. Het uitgestrekte polderlandschap waar u door omgeven bent biedt het grootste aaneengesloten kleurrijke bloembollengebied ter wereld en gezellige havens met leuke plaatsen als Alkmaar en Enkhuizen liggen binnen handbereik. Het centrum van Julianadorp ligt op 4 kilometer afstand. Hier vindt u diverse winkels en gezellige horecagelegenheden.

  Ook een dagtocht naar Texel behoort tot de mogelijkheden. In het afwisselende polderlandschap rondom Resort Duynzicht vindt u volop rust en ruimte. Dit, in combinatie met strand en zee op steenworp afstand, maakt dit nieuwe park tot een heerlijke vakantiebestemming.

  Boek Resort Duynzicht via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!