Rechtstreeks aan de maasplassen
Jachthaven
Restaurant
Vlakbij Designer outlet Roermond
Vissen
Ruime vakantiewoningen (met wellness)
Fietsverhuur (met E-bikes)
Bezoek Thorn, Heel, Roermond en Venlo
 • Beoordeling8.3
 • Bij het water
 • Bosrijke omgeving
 • Resort Boschmolenplas - kijk voor de beste deals bij:
  Belvilla Bekijk
  prijs
  Zelfverhuur Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Resort Boschmolenplas, Limburg

  De ligging van Resort Boschmolenplas in Midden-Limburg aan het grote recreatiemeer is top. Wordt het zeilen, surfen of duiken? Of toch liever vissen en rustig genieten van het kabbelende water en de ondergaande zon? Op Resort Boschmolenplas is het alle dagen recreëren zonder zorgen. Dit dankzij de jachthaven, duikschool en de verhuur van fietsen. Verder zijn er tennisbanen en tafeltennistafels en een gezellig speelveld.

  Daarnaast is er keuze uit diverse typen prachtige 4-6 persoons villa's, met veelal een ligging aan het water. Sommige bungalows zijn zelfs voorzien van Wellness (Sauna, zonnebank) In het nieuwe restaurant kun je de dag afsluiten met een heerlijk etentje.

  Een fijn vakantiepark met volop watersportvoorzieningen
  Door de waterkwaliteit en is de Boschmolenplas ook een zeer populaire duikplaats. Heb je nog geen of weinig ervaring met duiken? Op het park is een duikschool aanwezig om hier verandering in te brengen. Verder is er een privéstrandje en een jachthaven met sloepverhuur. Visser kunnen hun hengel ook volop uitgooien. Voor een visvergunning kun je bij de receptie terecht.

  Boek Resort Boschmolenplas via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!