Bekijk grote foto's

Landal Drentse Lagune

Vakantiepark aan recreatiemeer
Park in aanbouw 2022
Zwemmen
Parkshop en fietsverhuur
Speeltuin
Rust, ruimte en natuur
Fietsen en wandelen
Kamp Westerbork
 • Beoordeling8.2
 • Bij het water
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Landal Drentse Lagune - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal Drentse Lagune, Drenthe

  Ben je op zoek naar rust en ruimte? Landal Drentse Lagune is een mooi ruim opgezet landgoed temidden van het mooie Drentse landschap. Het landgoed ligt rondom een fijn recreatiemeer. Er wordt hard gewerkt aan leuke voorzieningen 2022.

  Landal Drentse Lagune is een vernieuwd vakantiepark in het centrum van Drenthe. Het plaatsje Westerbork ligt op korte afstand en de dorpjes Dwingeloo en Diever zijn makkelijk fietsend te bereiken.

  Lekker afkoelen en spelen in het water
  Het park is in aanbouw en in de toekomst vind je hier de leukste voorzieningen. Het mooie park ligt rondom een fijn recreatiemeer met strand. Heerlijk om hier tijdens de zomer lekker af te koelen en te spetteren.

  Het park verhuurt fietsen. Ideaal want in deze omgeving zijn prachtige wandel- en fietsroutes. Verder loop je vanaf het vakantiepark zo de bossen in. Met de kinderen is het natuurlijk erg leuk om een dagje Attractiepark Drouwenerzand 19 km. in te plannen. Vanaf het park kun je leuke uitstapjes maken naar de hunebedden. Of een leerzaam en indrukwekkend bezoek aan Kamp Westerbork.


  Boek Landal Drentse Lagune via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!