Parc Dirbach Plage

7.7
Kleinschalig vakantiepark met mooi uitzicht
Modern ingerichte vakantiehuisjes
Goede wandellocatie
Uitstapjes: Luxemburg, Trier
Parc Dirbach Plage - de beste prijzen en boeken bij:
Vacanceselect Bekijk
prijs
Foto vakantiepark Parc Dirbach Plage

Over vakantiepark Parc Dirbach Plage, Luxemburg

Parc Dirbach Plage is een kleinschalig vakantiepark met mooi uitzicht. Een heerlijke stek voor een vakantie waar rust en natuur centraal staan in het mooie Luxemburg!

Dirbach Plage ligt direct aan een stromend riviertje in een mooi groen natuurlandschap. Het riviertje de Sure stroomt schitterend door dit landschap. De rust, de ruimte en de natuur moet je ervaren hebben. Het heerlijk glooiende berglandschap nodigt uit tot heerlijke wandelingen met het hele gezin.

Parc Dirbach Plage bestaat uit een recent gerenoveerd hotel met negen kamers en elf nieuwe houten vakantiehuisjes. De huisjes zijn van goede kwaliteit en geheel in hout opgetrokken en passen harmonieus in het landschap. In het hotel kun je lekker eten. Ook is ontbijt en halfpension mogelijk en is er een afhaalservice tegen schappelijke prijzen.

Geniet van de pricacy van je eigen vakantiehuisje, het fijne overdekte terras en de grote gemeenschappelijke ligweide waar de kinderen heerlijk kunnen ravotten.

De enthousiaste Nederlandse eigenaar en beheerder staan klaar om de gasten wegwijs te maken in de omgeving, die ideaal is voor lange en korte wandel- of fietstochten. Maar ook uitstapjes naar Trier of de stad Luxemburg zijn mogelijk vanaf het vakantiepark. Er zijn ook diverse kastelen en ruïnes te bezichtigen, zoals in Beaufort, Vianden en Bourscheid.


Boek Parc Dirbach Plage via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Luxemburg!