Bekijk grote foto's

Europarcs Kohnenhof

Kindvriendelijk aan oever rivier de Our
Tussen Luxemburgse Ardennen/ Duitse Eifel
Uitgebreide kinderanimatie meiweek/hoogseizoen
Moutainbiken, kanovaren
Luxe chalets, zeer comfortabel
Zwemmen, varen op rivier
Wandelparadijs Müllertal
Park in ontwikkeling (evt. overlast)
 • KleinschaligS
 • Bij het water
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Winterverblijf
 • Europarcs Kohnenhof - kijk voor de beste deals bij:
  EuroParcs Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Europarcs Kohnenhof, Luxemburg

  In het prachtige Ourdal, middenin de Luxemburgse Ardennen met bossen zo ver als het oog reikt, ligt EuroParcs Kohnenhof. Het vakantiepark heeft een fantastische ligging pal aan de kronkelende Our rivier, die tegelijkertijd de natuurlijke grens met Duitsland vormt. Ongerepte natuur, pittoreske stadjes en de strategische ligging met Duitsland aan de overkant van de rivier maken dit vakantiepark wel een heel bijzondere vakantiebestemming. Je logeert hier in nieuwe (2022/2023) luxe chalets die allemaal comfortabel zijn ingericht.

  Een kindvriendelijk vakantiepark in Luxemburg
  Er is een uitgebreid activiteitenprogramma. Er is een fijn speelveld, leuke speeltuin, voetbalveld. Dan heb je ook nog de rivier: een kilometer rivier om te zwemmen, vissen, varen en heerlijk dammen te bouwen. De wandelaars en sportieve fietsers kunnen hier ook hun hart ophalen. In de directe omgeving liggen tientallen wandel- en mountainbike-routes.

  Kinderen vermaken zich ook prima bij de mooie speeltuin, bij de tafeltennistafel, het interactieve sportveld of (met visvergunning) vissend aan de kant van de Our.

  Vervelen is op Europarcs Kohnenhof geen optie
  Glooiende bergen, groene valleien en kleurrijke bossen kenmerken het schilderachtige landschap van de regio Eislek. Natuurliefhebbers en actievelingen zullen hier helemaal in hun nopjes zijn. De brug vanaf EuroParcs Kohnenhof staat direct in verbinding met de schitterende natuur, waardoor het vakantiepark het ideale startpunt van je wandel-, fiets- en zelfs mountainbikeroute is. Laat je verrassen door verborgen juweeltjes die de ongerepte natuur voor je in petto heeft. Little Switzerland in het Mullerthal bijvoorbeeld, met zijn sprookjesachtige watervallen en flora. Of neem tijdens warmere dagen een duik in de eerste natuurlijk zwemvijver van Luxemburg bij AquaNat’Our in Hosingen.

  Vanaf EuroParcs Kohnenhof kun je een aantal toeristische stadjes verkennen
  Zoals het middeleeuwse stadje Vianden met zijn gotische bouwwerken, romantische straatjes en culturele erfgoed. Een waar pronkstuk is hier wel het kasteel van Vianden op de top van een heuvel, dat sinds de 15e eeuw al in handen is van de familie van Oranje-Nassau. Luxemburg is overigens rijk aan indrukwekkende chateaus en landgoederen die je om de haverklap tegenkomt. Zo ook het witte kasteel van Clervaux, een betoverend stadje in het noorden. De Abdij van Clervaux met zijn kerk en winkeltje bovenop de heuvel is zeker een bezoekje waard als je in Clervaux bent. Verken de mysterieuze gangen van de kopermijn in Stolzembourg, samen met het bijbehorende museum.

  2023:Het vakantiepark is nog volop in ontwikkeling. Europarcs doet zijn uiterste best om eventuele overlast voor jou als gast tot een minimum te beperken


  Boek Europarcs Kohnenhof via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Luxemburg!