Natuurpark
Direct aan Omaha Beach
Watersportcentrum
Animatieprogramma in juli en augustus
Uitstapjes: Colleville-sur-Mer, landingsstranden
 • Beoordeling7.4
 • Bij het strand
 • Omaha Beach - kijk voor de beste deals bij:
  TUI Bekijk
  prijs
  Vacanceselect Bekijk
  prijs


  Over vakantiepark Omaha Beach, Normandië

  Vakantiepark Omaha Beach is een echt familiepark met geschakelde woningen. Mooi en rustig gelegen aan de rand van het strand. Winkels op ca. 8 km. Ideaal gelegen voor excursies naar de invasiestranden, het historische Bayeux of de stad Caen. In de omgeving zijn diverse wandelpaden en kunt u vissen, paardrijden, tennis, golfen en mountainbiken.
  Deze compleet gerenoveerde Belambra residence ligt recht tegenover de zee en op ca. 5 km. van landingsstranden Omaha Beach. De appartementen liggen op een ideale locatie om deze historische streek te verkennen. Colleville-sur-Mer is één van de bekende badplaatsen aan de Normandische kust.

  Faciliteiten: receptie, Wifi (gratis), bar, tv-ruimte, restaurant, jeu-de-boules, speeltuin, multifunctioneel sportterrein en tafeltennis. In juli en augustus: meeneemmaaltijden, kinderclubs in de leeftijd van 3 t/m 17 jaar evenals animatie voor volwassenen. Tegen betaling: wasserette en sauna. Centrale parkeerplaats.

  Dit gedeelte van de kust is vooral bekend om de vele plaatsen die aan D-Day doen denken. Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog landden op Omaha Beach de geallieerden. Het is tevens de streek van de heerlijke dranken Calvados en de cider.

  In het mooie, groene Normandische landschap ligt het dorpje Colleville-sur-Mer, aan de rand van een uitgestrekt zandstrand. De invasiestranden van Omaha Beach en Arromanches zijn dichtbij. In de omgeving van Colleville-sur-Mer kunt u heerlijk fietsen, wandelen of golfen.

  Boek Omaha Beach via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Frankrijk!