Naturerlebnisdorf Stamsried, Beieren

Naturerlebnisdorf Stamsried

Genieten van de rust
Relaxen op je eigen terras
Begeleide wandeltochten
Excursie naar Regensburg
 • Beoordeling8.1
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Naturerlebnisdorf Stamsried - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs
  ViaLora Bekijk
  prijs


  Over vakantiepark Naturerlebnisdorf Stamsried, Beieren

  Stamsried is een mooi vakantiepark voor het hele gezin. Kom genieten van de prachtige omgeving en de mooie natuur. Vakantiepark Stamsried ligt in het gebied Beieren en ligt op ca. 30 minuten rijden van Tsjechië. Vlakbij het vakantiepark ligt een mooi natuurbad. Deze is geschikt voor alle leeftijden. In de omgeving is er meer dan 100 kilometer aan wandelpaden.

  Je bewoont er een ca. 55m2 groot blokhuis. De wintervaste en in Alpenstijl ingerichte blokhuizen vormen een harmonische eenheid met het landschap en stralen veel behaaglijkheid uit.

  Je voelt je hier in Naturerlebnisdorf Stamsried zeker op je gemak. Ideaal voor een gezin met jonge kinderen. Door de ontspannen sfeer is het heerlijk vakantievieren. Van wandelen en genieten in het Naturbad tot meedoen aan de door de VVV georganiseerde activiteiten.Ga eens op excursie naar schitterende steden zoals Regensburg of Bamberg en laat je daarna verrassen in een restaurantje in het centrum van het dorp.

  Plezier in het zwemmeertje
  Op 10 minuten lopenligt het Naturbad van Stamsried. Dit zwemmeermet grasveld is ideaal voor kleine kinderen. Ook voor de allerkleinsten is er een zwembadje.

  Boek Naturerlebnisdorf Stamsried via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Duitsland!