bungalows Moulin de la Tournelle

8.3
Rust, Natuur en ruimte
De Morvan ontdekken
Ruim comfortabel vakantiehuis in Morvan
Wandelen, sportief fietsen in Morvan
Moulin de la Tournelle - kijk voor de beste deals bij:
Zelfverhuur Bekijk
prijs


Over vakantiepark Moulin de la Tournelle, Bourgogne (Bourgondië)

Hou je van ruimte, mooie natuur en het leven op het Franse platteland? Dan heb je vast een heerlijke vakantie in Moulin de la Tournelle, midden in het natuurpark de Morvan!
Het huis is geschikt voor 2-6 personen en is gebouwd in een besloten dal met een klein riviertje en wat meertjes.

Op de begane grond vind je het onderhuis met garage en groot terras. Op de eerste verdieping bevinden zich alle andere ruimtes: woonkamer met tv (Nederlandse zenders!), DVD-speler en een muziekinstallatie. Een pas verbouwde, moderne keuken met oven en afwas-machine, drie slaapkamers met elk een 2-persoonsbed en een mooie badkamer met dubbele wastafels. Dus geen trappen, maar alles gelijkvloers!

Het huis staat helemaal vrij op een groot stuk eigen terrein, je komt binnen via de oprijlaan!

Je houdt hier vakantie op het Franse platteland, midden in het natuurpark de Morvan. Dit is een prachtig gebied met heuvels, bossen, weitjes met heggen èn Charolais koeien. Hier vind je nog rust,ruimte en prachtige sterrenhemels.

Het is hier heerlijk wandelen en mountainbaiken vanuit het huis, u heeft uw auto niet nodig! Herten, vossen, dassen en roofvogels, zoals de buizerd zijn hier nog volop aanwezig.

Op 10 km afstand ligt Chateau-Chinon, hier vindt u twee grote supermarkten, kleinere winkels en een markt. Grotere steden, wat verder weg zijn Autun (35 km) en Nevers (60 km), Vezelay en Avallon, die een bezoek zeker waard zijn. In de zomer zijn er in de buurt veel markten en brocantes. Het huis ligt aan de rand van de Haut Folin, een prachtig heuvelgebied met bosssen en daartussen weilandjes met witte Charolais koeien.

Vlakbij ligt het grote stuwmeer Lac de Pannecière, waar u kunt zwemmen, vissen en varen.

Boek Moulin de la Tournelle via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Frankrijk!