Bekijk grote foto's

Familie Resort Molenwaard

Kindvriendelijk vakantiepark
Accommodaties geheel in thema 2-16 pers.
Animatie met Fien, Teun, Mike en Molly
Binnenspeeltuin, zwemvijver
Gratis toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard
Restaurant, snackbar en supermarkt
Groepsaccommodaties
Leuk voor kinderen tot ongeveer 8 jaar
 • Bij het water
 • Familie Resort Molenwaard - kijk voor de beste deals bij:
  Zelfverhuur Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Familie Resort Molenwaard, Zuid-Holland

  Met kinderen op vakantie? Dan is Familie Resort Molenwaard, bij het plaatsje Ottoland, de ideale bestemming. Je logeert hier in leuke accommodaties, vaak met een thema. De betoverende wereld van Fien en Teun zorgen voor een unieke kindvriendelijke beleving. Maak met je gezin de mooiste vakantieplaatjes, bezoek de grote binnenspeeltuin en als gast heb je onbeperkt toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard. Je wandelt een Oer-Hollands vakantiepark op midden in het Groene Hart van Zuid-Holland.

  Boek een leuke kindvriendelijke accommodatie en onbeperkt toegang tot avonturenboerderij de Molenwaard
  Op dit fijne vakantiepark vind je avontuurlijke verblijven. Wat dacht je van een weekje in een 6-persoons Fien en Teun Boerderij. Je slaapt dan als een echt boertje of boerinnetjes in je eigen Boerderijtje. Of wordt het een Kinderdijk Cottage met uitzicht over de natuurplas? En wil je ook een keer gaan glampen dat is een verblijf in de 6-persoons Avonturentent helemaal leuk. Misschien wil je wel met de hele familie een weekendje weg, daarvoor is het 18-persoons Familieplein echt een uitkomst.

  Volop voorzieningen en leuke activiteiten voor kinderen
  En dan kom je aan en wie kom je tegen? Speciaal voor de jonge gasten zijn er Fien en Teun op het Park. Het hele jaar worden er op het park leuke activiteiten aangeboden. Geniet op donderdag en zaterdag van de leuke Molenwaard Sterrenparade. Je komt hier Fien en Teun en alle dierenvriendjes tegen. Verder is er op woensdag en zaterdag een pyjamafeest, een leuke voorstelling voor het slapen gaan. Of ga naar de voorstelling 'het grote Dierenfeest' op zaterdag. Verder liggen er verspreid leuke speeltuinen waar je lekker kunt ravotten. Zoek je verkoeling op warme dagen? Kom dan spelen met water op het Fonteinenplein. Ook kun je de dieren bezoeken in de wei van de Boerderij. Ook kun je heerlijk ravotten in de leuke speelschuur. Kortom, de dagen zijn hier gevuld met veel leuke activiteiten en vervelen is geen optie. Verder kun je natuurlijk Avonturenboerderij Molenwaard, op 10 minuten van het vakantiepark gelegen, bezoeken.

  Op het park is ook een supermarkt met ontbijtservice en kun je na een dag in de buitenlucht aanschuiven bij Gasterij Molenwaard voor een lunch of diner. Voor een snack of pizza kun je terecht bij de Frieterie.

  Even afkoelen en lekker zwemmen op Familie Resort Molenwaard
  Centraal op het park ligt een mooie natuurplas waar je kunt zwemmen, bootje varen en waterfietsen. Huur een bootje en dobber lekker rond of gooi je hengeltje uit. Ook kun je even afkoelen op het Fonteinenplein met sproeiers.  Boek Familie Resort Molenwaard via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!