Meeussen Bungalowpark Molendal

Vakantieparkje bij recreatieplas
Watersportmogelijkheden
Fietstochten, wandeltochten
Nijmegen, Duitsland
 • Beoordeling8.6
 • Bij het water
 • Bosrijke omgeving
 • Meeussen Bungalowpark Molendal - kijk voor de beste deals bij:
  Belvilla Bekijk
  prijs


   

  Accommodatie op Meeussen Bungalowpark Molendal

  Vakantiepark Meeussen Bungalowpark Molendal, Limburg

  Op de grens van Gelderland en Limburg, in het gezellige vrijwel aan de Maas gelegen plaatsje Plasmolen, ligt het kleinschalige bungalowpark Molendal. Op korte afstand van de Mokerplas en de Maas betekent volop waterpret. Verder door de kleinschaligheid een heerlijke plek om het hectisch bestaan even te ontvluchten. Echt een plek om achterover te leunen maar ook een plek waar je fantastische wandelingen en fietstochten kunt maken. Dus voor iedereen een plek om vakantie te vieren. Op de camping die op loopafstand ligt is een kinderbad waar gasten van Molendal gebruik van mogen maken. Verder heeft de Mookerplas een mooi zandstrand met speeltoestellen en is bij mooi weer een fijne plek om te recreëren.

  Het park bestaat uit 20 bungalows, een receptie en een leuke speeltuin voor de kinderen
  Verder zijn er op loopafstand een tiental restaurantjes, een recreatieplas met zandstrand, een jachthaven, een winkeltje en een bowling- en midgetgolfbaan. Als gast op Molendal kun je gratis gebruik maken van de tennisbaan in het dorp (ca. 800 m. van het parkje).

  Voor de liefhebbers van lange wandelingen, biedt het natuurgebied de Mookerheide, met haar bossen en uitgestrekte heidegebieden volop mogelijkheden. Voor de cultuurliefhebbers ligt Nijmegen met haar gezellige binnenstad op ca. 14 km. In de kersttijd zijn de kerstmarkten bij de Oosterburen een veelbezochte attractie. Kortom; Molendal is een uitstekende uitvalsbasis voor een afwisselende en geslaagde vakantie!  Boek Meeussen Bungalowpark Molendal via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!