Binnen- en buitenzwembad
Sauna
Kingsize woningen
Ca. 1,5 km van het strand
Animatie in juli/augustus
Wifi
 • Beoordeling7.3
 • Bij het strand
 • Bij het water
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Les Grand Roches - kijk voor de beste deals bij:
  TUI Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Les Grand Roches, Pays de la Loire en Vendée

  Vakantiepark Les Grandes Rochers is gelegen in Olonne-sur-mer niet ver van de Atlantische kust. In de prachtige Vendée ligt vakantiepark Nemea les Grands Rochers midden in de natuur. Tussen het uitgestrekte pijnbomenbos 'd Olonne, de moerassen van l'Île d'Olonne en het strand op 1 kilometers is deze accommodatie de perfecte locatie voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Op het vakantiepark bevindt zich een verwarmd binnenzwembad en verwarmd buitenzwembad met waterglijbanen en kleuterbadje. Het sfeervolle vissersdorp les Sables d'Olonne ligt op ca. 8 kilomter afstand van het park.

  Een natuurrijk kustdorpje aan de Atlantische Oceaan. Olonne kenmerkt zich door een enorme bos met, beekjes, eilanden en wilde moerassen. Dat zie je meteen terug op het park. Hier verblijft je in een groen park met uitstekende faciliteiten. Op korte afstand vind je de uitgestrekte kuststrook van Olonne met prachtige stranden. De boulevard blijft tot in de avonduren bruisen. Strijk hier neer op de terrassen van één van de vele restaurants of bars.

  Op slechts 1 kilometer van lange zandstranden en de Atlantische Oceaan ligt vakantiepark Nemea les Grands Rochers. Het strand is vanaf het park bereikbaar door een pad en een fietspad. Je kunt per eigen fiets of huurfiets de omgeving verkennen? Want in de directe omgeving liggen veel fietspaden en deze zijn gemakkelijk toegankelijk. Voor golfers zijn er in de omgeving 5 verschillende golfbanen waaronder de golfbaan van Olonnes of de mooie baan van Fontenelles. In Sables d'Olonne is voor kinderen een bezoek aan de dierentuin een leuke activiteit of ontdek attractiepark Puy du Fou met tal van spannende attractie

  Boek Les Grand Roches via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Frankrijk!