Bekijk grote foto's

Landal Sallandse Heuvelrug Landal GreenParks vakantiepark

Nieuwe vakantiehuizen aan recreatiemeer
Midden in de natuur
Rust, ruimte, cultuur en natuur
Zwembad, restaurant, indoorspeeltuin bij buren
Fietsverhuur, e-bike
Sportvelden
Golfclub in de buurt
Fietsen en wandelen
 • KleinschaligXS
 • Bosrijke omgeving
 • Landal Sallandse Heuvelrug - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal Sallandse Heuvelrug, Overijssel

  Nieuwe vakantiehuizen rondom een leuke recreatievijver midden in de prachtige natuur van de Sallandse Heuvelrug dat is het nieuwe park in Twente van Landal Greenparks. Het mooi aangelegde nieuwe park ligt naast bungalowpark Hoge Hexel en gasten van Landal Sallandse Heuvelrug mogen gebruik maken van het zwembad en restaurant van de buren.

  Spelen, spetteren en zwemmen in de zwemvijver
  Het park is erg ruim en open gebouwd. De ligging in dit prachtige natuurpark is werkelijk fantastisch. Gasten die van rust, ruimte en natuur houden zullen het hier zeker naar hun zin hebben. Centraal tussen de vakantiehuizen lig een recreatievijver met strandje. Dat wordt zwemmen en vissen en lekker luieren op het strandje. De natuur nodigt je van harte uit, huur een fiets, e-bike of bakfiets en trek erop uit. Twente zal je verassen en fiets via de Lemelerberg naar de Sallandse Heuvelrug.

  Het zwembad van de buren is overdekt en heeft een apart peuterbad. De glijbaan en de waterval zullen voor uren waterplezier zorgen. Voor nog meer pret zorgt het Indoorspeelparadijs (allebei geopend van maandag t/m zaterdag). Ook voor een hapje en drankje kun je bij de buren terecht. ( let op zondag rustdag)

  Nationaal Park Sallandse Heuvelrug
  Dit grote heidegebied heeft zoveel te bieden dat het een grote verrassing is. De stuwwal zorgt voor hoogteverschillen die je het gevoel geven niet in Nederland te zijn. Je geniet in het bos tussen de eiken en witte berken en op de heide van de vergezichten en schilderachtige landschappen. Zowel wandelaars als fietsers kunnen zich hier volop vermaken. Voor de kinderen is een dagje Avonturenpark Hellendoorn een dag vol spannende attracties en shows, doen dus.

  Boek Landal Sallandse Heuvelrug via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!