Bekijk grote foto's
Op 1650 meter hoogte
Overdekt zwembad
Ongerepte natuur
Zomervakantie en wintervakantie
Activiteitenprogramma
Gratis wifi
Raften, golfen in de omgeving
Fietsen en wandelen
 • Beoordeling8.8
 • KleinschaligXS
 • Binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Winterverblijf
 • Landal Katschberg - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs
  VacanceSelect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal Katschberg, Karintië

  Heerlijk... die zuivere berglucht! Ben je liefhebber van ongerepte natuur en een zuivere berglucht? Dan belooft een verblijf op Landal Katschberg vier seizoenen lang een heerlijk vooruitzicht. In het weldadige Lungau is vakantiepark Landal Katschberg het startpunt voor vele sportieve tochten. De lucht is fris, de bergen groen en de beekjes helder en blauw. Hier kun je urenlang mountainbiken over diverse bergweggetjes met steeds weer een ander uitzicht. Naast de energieverslindende activiteiten kun je ook gewoon heerlijk wandelen langs authentieke berghutten. En ook het comfortabele appartement biedt ruimte voor ontspanning. Katschberg ligt midden in de bergen op de grens van Karinthië en Salzburgerland.

  In Landal Katschberg kun je ontspannen genieten van de winter én het familieleven.
  In dit gezellige, autovrije park loop je vanuit je vakantiewoning zo de piste op. Even snel ben je bij de kinderopvang, één van de gezellige restaurantjes of zomaar midden in het bos! De toegankelijke pistes maken jouw vakantie tot één groot feest. En hoe kun je zo’n dag beter afsluiten dan met een heerlijk glaasje glühwein?

  Kinderfaciliteiten op het park
  Landal Katschberg beschikt over diverse faciliteiten voor kinderen. Zo is er een skischool, kleine speeltuin, tafeltennis, driewielers, trapauto’s, kinderfietsen, spellen verhuur, en een zwembad met apart kleuterbad.

  Bollo Club en Fun & Entertainment-programma
  Op het park kunnen de allerkleinsten zich lekker uitleven in de Bollo Club. Hier kan naar hartelust geknutseld, gekliederd en gespeeld worden. Daarnaast wordt er gedurende het hoogseizoen een Fun & Entertainment-programma georganiseerd onder leiding van het Fun & Entertainment-team.

  In de omgeving
  Liefhebbers van ongerepte natuur en een zuivere berglucht halen hun hart op bij Landal Katschberg in Rennweg (Oostenrijk). Het vakantiepark ligt hoog gelegen in de bergen op de grens van Karinthië en Salzburgerland. Sportievelingen kunnen eindeloos wandelen en mountainbiken over kilometerslange bergweggetjes terwijl de rest een bezoek brengt aan diverse kastelen en burchten. Het Nationaal Park Hohe Tauern en de omliggende meren zijn geschikt om een dag heerlijk te ontspannen.  Boek Landal Katschberg via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Oostenrijk!