Grootschalig vakantiepark
Ruime bungalows
Fietsen langs de Bodensee
Ideaal als familievakantie
In de buurt van Friedrichshafen
 • Beoordeling7.8
 • Bij het water
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Immenstaad - kijk voor de beste deals bij:
  TUI Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Immenstaad, Baden-Württemberg / Zwarte Woud

  Vakantiepark Immenstaad is een ideaal vakantieadres voor families met kinderen. Het park bestaat uit een aantal appartementsgebouwen van meerdere verdiepingen en vakantiewoningen. Vakantiepark Immenstaad ligt op slechts 600 meter van de beroemde Bodensee in de plaats Immenstaad am Bodensee. Dit kindvriendelijke vakantiepark ligt net buiten Immenstaad en is autovrij.

  Op de grens met Zwitserland en Oostenrijk ligt de Bodensee, het grootste meer van het land. Het gebied er omheen wordt door het geweldige natuurschoon en het culturele erfgoed gezien als één van de aantrekkelijkste van Duitsland. Het vakantiepark is erg groen en overal bevinden zich kleine speelplaatsen voor de kinderen. Net buiten het park staat iedere ochtend een mobiele bakker, er zijn 2 restaurants op ca. 100 meter afstand. Bij de hoofdingang van het park is een bushalte aanwezig. Geniet met z'n tweeën of samen met het gezin van een fantastische vakantie op dit mooie vakantiepark vlakbij de Bodensee.

  Prachtig gelegen in de directe omgeving van de Bodensee. Op ca. 500 m van het centrum van Immenstaad met café's, restaurants en een binnenzwembad.


  Boek Immenstaad via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Duitsland!