Landal Chalet Matin Landal GreenParks vakantiepark

28 appartementen in 3 chalets
Geschikt voor lange verblijven
In het bergdorp Bürserberg
Op 890 meter hoogte
Ruime comfortable accommodaties
Gratis wifi en faciliteiten Landal Brandnertal
 • Beoordeling8.8
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Landal Chalet Matin - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal Chalet Matin, Vorarlberg

  In het charmante bergdorp Bürserberg ligt het appartementencomplex Brandnertal Chalet Matin. Dit complex, een dependance van Landal Brandnertal, is ideaal als je op zoek bent naar ontspanning en rust. De uitgebreide parkfaciliteiten van Landal Brandnertal kunnen gebruikt worden. Landal Chalet Matin is de ideale plek voor de rustzoeker. Geniet vanuit uw comfortabele appartement van het uitzicht over het Klosterdal. Wandel door de Alpen, heerlijk die frisse berglucht.

  Zin om te skiën? Dan ben je vanaf het nabij gelegen dalstation zo op de piste. En heb je behoefte aan rust, dan relaxe je toch lekker in de rustige omgeving van je eigen appartement? Ook een lekkere winterwandeling of even winkelen in Bürs of Bludenz behoort tot de mogelijkheden.

  In het Brandnertal kun je zeker een bezoek brengen aan het nieuwe Bikepark van Vorarlberg "Bikepark Brandnertal" heel leuk voor beginners maar ook voor geoefende mountainbikers. Hier kun je deelnemen aan diverse funsporten, een geweldige outdoor-attractie.

  Matin is een klein bergdorpje gelegen op 5 km afstand van Bludenz (BZ) in skigebied Brandnertal. Laat u verrassen door het unieke landschap en breng een bezoek aan de nabije terrasvormige stad van Alpen Bludenz. Bent u op zoek naar meer vertier? U kunt gratis gebruikmaken van de faciliteiten op het nabijgelegen park Landal Brandnertal. Ontdek het overdekte zwembad, saunalandschap en het Fun & Entertainment-programma voor jong en oud.  Boek Landal Chalet Matin via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Oostenrijk!