Logeren in een Iglo-Bungalow
Vakantiepark in een bosrijke omgeving
Zwemmeertje op park
Efteling, Bobbejaanland
 • Beoordeling6.4
 • Bij het water
 • Bosrijke omgeving
 • Eldorado - kijk voor de beste deals bij:
  Belvilla Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Eldorado, Noord-Brabant

  Bungalowpark Eldorado is gelegen op een zeer groot perceel in een bosrijke omgeving en met diverse waterplassen. Het is rustig gelegen op ca. 3 km. van het centrum van Chaam. De Iglo-bungalows zijn uniek en comfortabel ingericht. De vijvers op het park zijn uitermate geschikt om te vissen. Aan de rand van het park ligt een zwemmeertje een heerlijke plek om te verblijven tijdens warme dagen.

  Brasserij Offcourse
  In het naastgelegen Brasserij Offcourse kun je genieten van een onbeperkt bourgondisch grillbuffet. Brasserij Offcourse heeft nog veel meer te bieden: kinderen kunnen zich uitleven in de adventure speeltuin of het hele gezin kan meedoen met de adventure golf.

  In de omgeving is voldoende te beleven voor jong en oud.
  Zo zijn er diverse pretparken in de buurt; De Efteling in Kaatsheuvel, Bobbejaanland in Lichtaart (België), Beekse Bergen in Hilvarenbeek en het Autotron in Rosmalen. Tevens zijn er enkele gezellige steden in een straal van 50 km., zoals Breda (ca. 10 km.), Tilburg (ca. 15 km.), Turnhout (ca. 25 km.), de vestingstad Baarle-Nassau (ca. 10 km.) en niet te vergeten het gezellige Antwerpen (ca. 50 km.). In straal van 15 km. liggen er 18-holes golfbanen. Kortom; een ideale bestemming voor liefhebbers van een bijzondere accommodatie, rust, natuur en diverse steden in de buurt!  Boek Eldorado via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!