Onbeperkt toegang tot het attractiepark (apr-okt)
Onbeperkt toegang tot het Tikibad (nov-mrt)
Vlakbij het strand (5 km)
Aan de bosrand
Animatie
Familievriendelijk
 • Beoordeling7.5
 • Bij het strand
 • Zwemparadijs, aquapark
 • Wellness
 • Duinrell - kijk voor de beste deals bij:
  De Jong Intra Bekijk
  prijs


  Over vakantiepark Duinrell, Zuid-Holland

  Stel je eens voor! Geniet van je welverdiende rust met in de achtertuin een compleet attractiepark waar de kinderen geen genoeg van kunnen krijgen. Vakantiepark Duinrell ligt namelijk direct aan het Attractiepark Duinrell. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de prachtige natuur, het tropische Tikibad, de nabijheid van het strand... Kortom, dé vakantiebestemming voor het hele gezin! Wanneer je op Duinrell vakantie viert in het zomerseizoen, heb je gratis toegang tot het attractiepark en tijdens bepaalde uren ook gratis toegang tot het tropische Tikibad. In het winterseizoen is het attractiepark dicht en is de toegang tot het Tikibad voor gasten de hele dag gratis.

  Een familievakantie op Vakantiepark Duinrell kan op vele manieren. Of u nu een weekendje weg wilt, een actieve fietsvakantie of een lange zomervakantie wilt vieren op dit kindvriendelijke vakantiepark, het wordt hoe dan ook genieten.

  Heerlijk overnachten op het veelzijdige Vakantiepark Duinrell. Midden in het prachtige bos- en duingebied, op korte afstand van de Noordzee en in het groene hart van de Randstad is het genieten van welverdiende ontspanning. Uiteraard zijn er ook voldoende mogelijkheden om uitgebreid culinair en sportief te genieten. Met een verblijf op Duinrell kikker je weer helemaal op!

  Boek Duinrell via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!