Ardoer De Holterberg Ardoer vakantiepark

Bij Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug
Gelegen aan de zuidhelling van de Holterberg
Verwarmd zwembad
Dierenparkje
Gezellig restaurant
 • Beoordeling8.2
 • Middelgroot parkM
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Winterverblijf
 • Ardoer De Holterberg - kijk voor de beste deals bij:
  Ardoer Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Ardoer De Holterberg, Overijssel

  Ontdek hier jouw glampingvakantie in Overijssel. De perfecte ligging van dit vakantiepark, tegen de zuidhelling van de Holterberg (Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug), zorgt ervoor dat vakantiepark De Holterberg veel mogelijkheden voor wandelaars, fietsers en ATB-ers biedt. Voor jonge gezinnen is er hier van alles te beleven, maar je kunt natuurlijk ook lekker op de camping blijven om je op en top te vermaken. En helemaal niets doen hoort daar ook bij. Je kunt hier een fijne ruime kampeerplaatsen boeken maar ook kiezen voor wat meer comfort.

  Een leuk zwembad voor alle leeftijden
  Op dit viersterrenpark vind je een zwembad dat voor alle leeftijden geschikt is. Het verwarmde zwembad bestaat uit 3 bassins, een bad (15 x 7m) met stroomversnelling, een kleuterbad met paddestoel en een peuterbadje met klein fonteintje. Verder staan er diverse ligbedden rondom het zwembad zodat je lekker kunt genieten van een zonnige dag. Behalve in het zwembad kunnen kinderen zich ook vermaken bij het beachpannaveld. Bij minder weer kunnen de kinderen elkaar treffen in de overdekte speeltuin. Verder zijn er verspreid over het terrein diverse speeltuintjes. En voor een chillmoment zoek je het jeugdhonk op, hier staan banken, dartborden en DVD speler.

  Het Bergje is de naam van het restaurant op dit glampingpark. Hier kun je terecht voor een kop koffie, snack, lunch of diner. Vanaf het terras heb je een mooi uitzicht op het zwembad en de (overdekte) speeltuin. Ook afhalen van frites en snacks is mogelijk aan de bar. Het Bergje is geopend vanaf Pasen tot half september. In het hoogseizoen kun je ook dagelijks broodjes bestellen bij de receptie.

  Wandelen, fietsen en natuur ontdekken
  De Holterberg is een prachtig natuurgebied in Nederland, perfect voor mooie wandelingen en fietstochten. Je loopt vanaf het park direct het wandelnetwerk in. Voor gasten die het Pieterpad aan het lopen zijn is deze locatie dan ook een ideale overnachtingsplaats. Je kunt dan overnachten in een van de trekkershutten. Ook fietsers vinden in deze regio een uitgebreid fietsroutenetwerk. Ontdek vanuit hier ook de Gelderse Achterhoek.

  Holten is een gezellig dorp met leuke terrassen, restaurants, winkels en er worden diverse leuke activiteiten georganiseerd. De Holterberg ligt op anderhalve kilometer van het centrum, dus dit is op de fiets zelfs goed te doen. En natuurlijk moet je zeker niet vergeten de gastvrije Hanzestad Deventer een bezoek te brengen. Deventer ligt aan de rivier de IJssel een heeft een rijke historie. Wandel door de mooie straatjes.


  Boek Ardoer De Holterberg via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!