Bekijk grote foto's

Bungalowpark De Riethorst

Kleinschalig familiepark
Watersporten op de Mokerplas
Supermarktje naast het park
Nabij de mookerheide
Uitstekende fietslocatie
In een prachtig recreatiegebied
Gratis WiFi
Golfbaan in omgeving
 • Beoordeling8.8
 • KleinschaligXS
 • Bij het water
 • Bosrijke omgeving
 • Bungalowpark De Riethorst - kijk voor de beste deals bij:
  Summio Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Bungalowpark De Riethorst, Limburg

  Summio Bungalowpark De Riethorst is een kleinschalig familiepark in het dorpje Plasmolen. Alle faciliteiten voor recreatie, horeca en natuurbeleving bevinden zich op loopafstand. Het park bevindt zich op het meest noordelijke punt van Noord Limburg, vlak bij de gemeente Mook en Middelaar. Op ongeveer 15 kilometer liggen de gezellige plaatsen Groesbeek en Nijmegen.

  Bij De Riethorst kun je diverse watersporten beoefenen.
  Behalve de watersport kent het gebied rondom het park zeer goede mogelijkheden om te wandelen of fietsen. Bij de receptie kun je terecht voor fietsenverhuur en aantrekkelijke wandel- en fietsroutes. Daarnaast zijn er op loopafstand een midgetgolf- en bowlingbaan en mogelijkheden tot golf. Naast het park ligt de camping Eldorado met een supermarktje voor uw dagelijkse inkopen.

  Bungalowpark de Riethorst biedt voor elk wat wils.
  Kom tot rust in de prachtige natuur op de Mookerheide of in de Maasduinen. De Mookerheide biedt een adembenemend uitzicht over het Maasdal, met aan de overkant het Brabantse land. Heb je meer behoefte aan een actieve vrijetijdsbesteding? Span jezelf in tijdens een van de vele watersportmogelijkheden op de Mokerplas. Hier kun je zwemmen, zeilen of surfen. Beleef urenlang winkelplezier in de nabijgelegen stad Nijmegen. Deze historische stad staat vol met prachtige gebouwen en monumenten. Wandel langs het stadhuis, De Waag op de Grote Markt, de voormalig gereformeerde kerk aan de Begijnenstraat en de moderne katholieke Dominicuskerk. Maak ook een uitstapje naar de Duitse steden Kleef of Goch.

  Boek Bungalowpark De Riethorst via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!