Klein vakantiepark
Vakantiewoningen liggen bij water
Rust, ruimte en natuur
Nieuwe vakantiewoningen
 • Beoordeling8.2
 • KleinschaligXS
 • Bij het water
 • Bosrijke omgeving
 • De Lochemse Berg - kijk voor de beste deals bij:
  Zelfverhuur Bekijk
  prijs


  Vakantiepark De Lochemse Berg, Gelderland

  Vakantiepark De Lochemse Berg is een prachtig gelegen vakantiepark met nieuwe luxe lodges in het hart van de Gelderse Achterhoek. De percelen zijn ruim, groen en bieden veel privacy. De smaakvolle nieuwe vakantiewoningen liggen rondom een waterpartij en zijn luxe en comfortabel ingericht. Het park ligt direct aan de rivier De Berkel en aan de rand van het gezellige historische stadje Lochem. Op korte afstand liggen prachtige natuurgebieden als De Lochemse Berg en de Paaschberg. Verder zijn er leuke dorpen, steden, kastelen, markten en galeries vanaf dit fijne vakantiepark te bezoeken. De Achterhoek heeft alles in huis voor een fijne vakantie in Nederland.

  Wat biedt de Achterhoek haar bezoekers?
  De beste manier om deze regio te bezoeken is per fiets of te voet. Overal vind je mooie routes.
  De Achterhoek staat bekend om haar divers landschap. Afwisselend vind je er bossen, weilanden, riviertjes en eeuwenoude boerderijen. Ook door de diverse kastelen die je in de Achterhoek tegenkomt, lijkt het of de tijd hier heeft stilgestaan. Sommige van deze kastelen zijn overigens te bezoeken, denk hierbij bijvoorbeeld aan Havezate De Cloese aan de Berkel, Landgoed en Kasteel Ampsen, Kasteel Vorden of Kasteel De Wildenborch in Vorden.

  Er zijn mooie Hanzesteden zoals Lochem, Zutphen en Doetinchem waar je gezellig kunt winkelen, lekker kunt eten en heerlijk op een terrasje kunt genieten. Veel restaurants in de Achterhoek bieden in het seizoensgerechten. Ook op agrarisch gebied heeft de Achterhoek veel te bieden. Zo kun je verschillende authentieke boerenbedrijven bezoeken. Maar de boeren gaan ook in deze regio met hun tijd mee, zo is de wijnbouw in opkomst in de Achterhoek. De beste wijnen van Nederland komen onder andere hier vandaan. Veel van deze wijnbedrijven kun je ook bezoeken zoals Wijngaard de Zesspring Joppe in Lochem.


  Boek De Lochemse Berg via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!