De Rimboe & De Woeste Hoogte

Centraal op de Veluwe
De Hoge Veluwe/Kröller Müller museum
Zwembad buiten met kinderbad
Restaurant op het park
Sport en animatieprogramma hoogseizoen
Groepsaccommodaties 10-14 personen
Fietsen, wandelen
Apeldoorn, Arnhem of Ede bezoeken
 • Beoordeling9.0
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • De Rimboe & De Woeste Hoogte - kijk voor de beste deals bij:
  Belvilla Bekijk
  prijs


  Vakantiepark De Rimboe & De Woeste Hoogte, Gelderland

  Liefhebbers van rust, ruimte en volop natuur zullen het erg naar hun zin hebben op vakantiepark de Rimboe & De Woeste Hoogte. De centrale ligging op de Veluwe zorgt ervoor dat dit de ideale plek is om deze mooie regio te ontdekken.

  Een fijne vakantie voor het hele gezin
  Op het park zelf zijn diverse goed onderhouden voorzieningen aanwezig. Het vernieuwde zwembad ligt er aantrekkelijk bij in de zomer. Ook voor de jongste bezoekers is er een zwembad waar ze heerlijk kunnen afkoelen. En wil je lekker actief bezig zijn dan spreek je toch af bij een van de speelvelden. Ook is er tijdens het hoogseizoen een enthousiast animatieteam welke allerlei leuke activiteiten organiseert. En natuurlijk heb je trek na een dag buiten. Het restaurant op het park verzorgt heerlijke maaltijden en kies je voor een snelle hap dan kun je terecht bij de snackbar.

  Volop uitstapjes en bezigheden op de Veluwe
  Vanaf je vakantiewoning stap je zo de natuur in en kun je kiezen uit diverse wandel- en fietstochten. Voor de kinderen is het natuurlijk erg leuk om een dagje naar de Apenheul of het Dolfinarium in te plannen. Maar het leukste is het om de natuur in te duiken, want het Nationaal Park de Hoge Veluwe ligt om de hoek. Kortom tijdens jouw vakan tie op De Rimboe & De Woeste Hoogte kom je vast tijd te kort.

  Boek De Rimboe & De Woeste Hoogte via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!