Kleinschalig vakantiepark
Vakantiehuizen met privacy
Op korte afstand duinen
Schoorl en Bergen
Alkmaar, Hoorn, Egmond aan Zee
 • Beoordeling8.7
 • KleinschaligXS
 • Bij het strand
 • Bosrijke omgeving
 • Buiten Bergen - kijk voor de beste deals bij:
  Zelfverhuur Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Buiten Bergen, Noord-Holland

  Buiten Bergen is een kleinschalig vakantiepark met mooie ruime vakantiehuizen op korte afstand van Schoorl en het natuurgebied de Schoorlse Duinen. De Schoorlse Duinen heeft de hoogste duinen van Nederland en is een fantastisch mooi natuurgebied. Wandelaar en fietsers kunnen hier hun hart ophalen. Dat wordt dus genieten van zon, zee, duinen en bossen. Het park zelf heeft veel privacy en de huizen liggen mooi verspreid over het park. Je kunt de stranden en de zee per fiets in 30 minuten bereiken.

  Een mooie ruim opgezet vakantiepark aan de rand van Schoorl
  Je logeert hier in fijne vakantiehuizen gebouwd van natuurlijke materialen. De huizen hebben genoeg privacy door de ruime opzet. Wil je wat meer actie dan liggende centra van Schoorl en Bergen niet ver van jouw vakantiebestemming. Hier vind je ook leuke restaurants en gezellige terrasjes. In de Schoorlse Duinen kun je eindeloos wandelen. De stranden liggen op fietsafstand.

  Een geweldige vakantie aan de kust van Noord-Holland
  In de omgeving is van alles te beleven. Langs de Noordzeekust liggen vele kilometers prachtige wandel- en fietspaden. Laat je verrassen door de prachtige natuur en de gezellige dorpjes! Vanaf het park fiets je in 30 minuten naar het strand. Het centrum van Schoorl ligt op enkele minuten fietsen en hier vind je diverse winkels en horecagelegenheden. Ga er samen op uit en bezoek het supergezellige kunstenaarsdorp Bergen. Bezoek de kunstmarkt, pak een terrasje in een van de gezellige restaurants of shop in de knusse boetiekjes. En ga ook naar de steden Alkmaar en Hoorn en de dorpen Bergen aan Zee, Groet en Egmond aan Zee. Kortom in Noord-Holland is genoeg te doen. Heerlijk om na een dag aan zee weer in de rustige omgeving van het vakantiepark Buiten Bergen bij te komen van een actieve dag.

  Boek Buiten Bergen via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!