Bayernpark Lindenberg

7.8
Activiteitenhonk / Koos Kids Club
Recreatieprogramma
Speeltuin
Sport-/ speelveld
Bayernpark Lindenberg - de beste prijzen en boeken bij:

Over vakantiepark Bayernpark Lindenberg, Beieren

Op ca. 820 meter gelegen op de Nadenberg, direct aan de voet van de Alpen, ligt vakantiepark Lindenberg. Het uitgestrekte park ligt midden in het groene hart van de Bodensee-regio en beschikt over een eigen uitzichttoren van waar u een geweldig uitzicht heeft over de gehele omgeving! Het gezellige stadje Lindenberg met veel restaurants en winkeltjes bereikt u gemakkelijk te voet. De Bodensee ligt op slechts 15 km afstand en de winkelstad München bereikt u in ca. 2,5 uur. In de winter kunt u hier prima skiën, langlaufen, rodelen of schaatsen.

Bayernpark Lindenberg is een autovrij vakantiepark. Het is niet toegestaan het park met de auto te betreden, ook niet voor het in- en uitladen van bagage, hiervoor zijn bagagewagentjes te leen.

Het park zelf, met uitzicht op de Allgäuer en Bregenzer Alpen, biedt onbeperkt sport- en speelplezier en volop ontspanning. Daarbuiten nodigen de bossen, de bergen en de Bodensee u elke dag opnieuw uit voor een actieve kennismaking. Lindenberg bestaat uit greencottages en appartementen. In het café-restaurant is het altijd gezellig. En liefhebbers van biljart en voet- of volleybal komen hier volop aan hun trekken. De ontbijtshop en een sport- en animatieprogramma voor u en uw kinderen maken het voorzieningenniveau compleet.
Boek Bayernpark Lindenberg via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Duitsland!