Ardoer Torentjeshoek Ardoer vakantiepark

In Nationaal Park Dwingelderveld
2 km ten zuiden van het “Brinkdorp” Dwingeloo
Gratis toegang tot Zwem- en Beleefpark Dwingeloo
Nabij avontuurlijke mountainbike-routes
 • KleinschaligS
 • Bosrijke omgeving
 • Winterverblijf
 • Ardoer Torentjeshoek - kijk voor de beste deals bij:
  Ardoer Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Ardoer Torentjeshoek, Drenthe

  Geneit van het buitenleven bij Familiecamping Torentjeshoek in Drenthe. De camping ligt prachtig aan de rand van het Nationaal Park Dwingelderveld in Drenthe.

  De kampeerplekken zijn heerlijk ruim opgezet en er is ook een ruim aanbod aan bijzondere verhuuraccommodaties. Op de camping zijn honden ook van harte welkom. Ga samen op ontdekkingstocht en ontdek het buitenleven tijdens een van vele mooie wandel- of fietstochten door Dwingeloo en omgeving.

  Voor een lekker drankje, of dat nou een frisje, koffie of een speciaal biertje is, ben je van harte welkom op ons terras of binnen bij de brasserie. Tegenover de brasserie staat een speeltuin waar de kids zich prima kunnen vermaken, terwijl jij ze in de gaten kunt houden, onder genot van een hapje en een drankje. Ook in de avonduren kun je genieten bij de brasserie. Lekkere trek na een middagje zwemmen of zin in een ijsje om even af te koelen? Kom dan naar onze snackbar ’t Snackhuissie. Hier kun je terecht voor frites, snacks, snoep, ijs en zelfs voor pizza’s.

  Tijdens de vakantie op camping Torentjeshoek kun je gratis gebruik maken van het zwembad 'De Paasbergen' dat op ongeveer 5 minuten loopafstand van de camping ligt. Voordat je in het openluchtbad springt kun je bij de receptie op de camping toegangstickets ophalen.

  Bij deze leuke kindercamping in Drenthe is er tijdens de (meeste) schoolvakanties altijd wat te beleven voor de kids. Het professionele animatieteam zorgt in de vakanties voor een programma vol met leuke activiteiten voor de kinderen. Van knutselen in de recreatieschuur, tot het spannende douanespel in het bos of het educatieve dierengeluidenspel.

  Voor een dagje weg kun je hier naar de Nationale Parken Dwingelderveld, Weerribben-Wieden of het Drents-Fries Wold, naar de tuinen van Mien Ruys, het herinneringskamp Westerbork, dierenpark Taman Indonesia of museum de Proefkolonie.

  Voor de kinderen zijn het outdoor Klimpark Grolloo, het boomkroonpad en Plopsa Coevorden aanraders.

  Boek Ardoer Torentjeshoek via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!