Duurzaam vakantiepark
Bij het populaire Winterberg
In het mooie Sauerland
Wintersport, wandelen en mountainbiken
 • KleinschaligS
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Winterverblijf
 • UplandParcs Sauerland - kijk voor de beste deals bij:
  UplandParcs Bekijk
  prijs


  Vakantiepark UplandParcs Sauerland, Nordrhein-Westfalen / Eifel / Sauerland

  Vakantiepark UplandParcs Sauerland ligt in het populaire Winterberg, stadsdeel Niedersfeld, in het prachtige Sauerland. Op slechts drie uur rijden van Nederland zit je in een van de mooiste vakantiegebieden van Duitsland. Wandelen, mountainbiken en wintersport zijn hier populair. De lucht en de natuur zijn hier ongerept en de prachtige vergezichten van het Sauerland zijn ongekend, een eldorado voor rustzoekers en natuurliefhebbers.

  Je vind hier prachtig duuaam park, op een toplocatie direct aan de skilift. Het park heeft 93 vrijstaande luxe en duurzaam gebouwde vakantiehuizen in verschillende typen, waaronder ook speciale kinder- en welnessuitvoeringen.
  Vanaf winter 2023 kun je hier ook (winter)glampingtenten en boomhutten huren. Alle accommodaties zijn vrijstaand en hebben terras op het zuiden.

  Veel aandacht is besteed aan duurzaamheid. Alle woningen zijn hoogwaardig geïsoleerd, hebben driedubbel glas, zijn gasloos en 'all-electric'.

  Bij de receptie helpen ze je graag aan de mooiste wandel en fietsroutes en bij het restaurant staan ze voor je klaar voor een lekker hapje en drankje.  Boek UplandParcs Sauerland via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Duitsland!