Nieuw (2022) vakantiepark
Bij het populaire Winterberg
In het mooie Sauerland
Wintersport, wandelen en mountainbiken
Duurzaam park
 • KleinschaligS
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • UplandParcs Sauerland - kijk voor de beste deals bij:
  UplandParcs Bekijk
  prijs


  Vakantiepark UplandParcs Sauerland, Nordrhein-Westfalen / Eifel / Sauerland

  Vakantiepark UplandParcs Sauerland ligt in het populaire Winterberg, stadsdeel Niedersfeld, in het prachtige Sauerland. Op slechts drie uur rijden van Nederland zit je in een van de mooiste vakantiegebieden van Duitsland. Wandelen, mountainbiken en wintersport zijn hier populair. De lucht en de natuur zijn hier ongerept en de prachtige vergezichten van het Sauerland zijn ongekend, een eldorado voor rustzoekers en natuurliefhebbers.

  Je vind hier een nieuw (2022) park, op een toplocatie direct aan de skilift. Het park heeft 93 vrijstaande luxe en duurzaam gebouwde vakantiehuizen in verschillende typen, waaronder ook speciale kinder- en welnessuitvoeringen.
  Vanaf 2023 kun je hier ook (winter)glampingtenten en boomhutten huren. Alle accommodaties zijn vrijstaand en hebben terras op het zuiden.

  Veel aandacht is besteed aan duurzaamheid. Alle woningen zijn hoogwaardig geïsoleerd, hebben driedubbel glas, zijn gasloos en 'all-electric'.

  Je kunt hier al deze zomer (2022) terecht, maar de receptie en het restaurant zijn pas vanaf winter 2022 geopend.
  Verse broodjes zijn dan bij de receptie te krijgen, waar ook een speeltuintje voor de kinderen ligt.  Boek UplandParcs Sauerland via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Duitsland!