TopPark Westerkogge

Vakantiepark aan het water
Verwarmd buitenzwembad
Gelegen bij het IJsselmeer & Markermeer
Vismogelijkheden en steigers
45km aan vaarroutes
Huisdieren welkom
Elke dag aankomst & vertrek
Watersporten
 • Beoordeling8.2
 • KleinschaligS
 • Bij het water
 • Buitenzwembad
 • TopPark Westerkogge - kijk voor de beste deals bij:
  TopParken Bekijk
  prijs


  Vakantiepark TopPark Westerkogge, Noord-Holland

  Een fijne vakantie voor watersportliefhebbers in Noord-Holland. Park Westerkogge heeft veel te bieden aan gasten. Vanaf het park liggen maar liefst 45km aan vaarroutes. Gasten kunnen hier hun eigen boot aanleggen bij de aanlegsteigers. Ook voor vissers een fijn stekje. Het park heeft verder een verwarmd buitenzwembad, een gezellig restaurant met bar en er zijn fietsen te huur. Voor de kinderen zijn er speeltoestellen en een trampoline.

  De omgeving van Berkhout
  Berkhout is een klein dorp in Noord-Holland, niet ver van de stad Hoorn. Het vakantiepark ligt vlakbij het grote recreatiegebied De Hulk dat bekend staat om haar vele bossen en weilanden. Berkhout is omgeven door water: zowel het Markermeer als het IJsselmeer zijn makkelijk te bereiken. Op het Markermeer kunnen watersporters hun hart ophalen. Surfen, zeilen, vissen en natuurlijk zwemmen; het kan allemaal. Vanaf het Markermeer kun je bij de kano-overstapplaats ook het polderwater op varen en de prachtige natuur van Noord-Holland per boot ontdekken.

  Niet alleen met de boot, ook met de fiets of te voet is het zeker de moeite waard om de omgeving van Berkhout te verkennen. Vanaf het park zijn er mooie fiets- en wandelroutes door de bossen, weilanden en langs het water. Vanaf Park Westerkogge is het slechts een kwartier rijden naar de nabijgelegen stad Hoorn. Het historische centrum van Hoorn is met zijn vele gezellige horecagelegenheden, winkels en culturele hotspots dan ook zeker een bezoek waard. Zo vindt u in Hoorn bijvoorbeeld het beroemde Café aan de Haven en diverse musea zoals het Westfries Museum en Museum van de 20e eeuw.

  Met vele culturele hotspots, gezellige dorpen en steden en het IJsselmeer en Markermeer in de buurt, is een vakantie op Park Westerkogge echt genieten.

  Boek TopPark Westerkogge via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!