Bekijk grote foto's

TopPark Résidence Lichtenvoorde

Mooi vakantiecomplex met binnen en bad
Restaurant, bar
Visvijver
Wellness, sauna
Faciliteiten voor jong en oud
Elke dag aankomst & vertrek
Bowlingbanen
Duitsland bezoeken
 • Beoordeling7.9
 • KleinschaligS
 • Bij het water
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Winterverblijf
 • TopPark Résidence Lichtenvoorde - kijk voor de beste deals bij:
  TopParken Bekijk
  prijs


  Vakantiepark TopPark Résidence Lichtenvoorde, Gelderland

  Mooi centraal gelegen in de Achterhoek en niet ver van de Duitse grens ligt Résidence Lichtenvoorde. Een mooi vakantiepark in Gelderland verscholen tussen de weilanden en omringd door slootjes en beekjes. Aan comfort geen gebrek op TopPark Lichtenvoorde. Het mooie luxe centrumgebouw bestaat onder anderen uit een binnenzwembad, buitenzwembad, een gezellig restaurant met bar en bowlingbanen.

  Buiten het park wacht je een veelvoud aan mogelijkheden om leuke activiteiten te ondernemen, ga jij klootschieten, wandelen en fietsen door de natuur of lekker rondstruinen in de gezellige centra van onder andere Winterswijk en Groenlo. Een ding is zeker, na een lange actieve dag ga je dubbel genieten van je rust, op het terras bij je accommodatie of in de gezellige bar. Geen zin om te koken? Maak dan kennis met de lokale specialiteiten in het restaurant. Vakantiepark Résidence Lichtenvoorde is genieten voor alle leeftijden!

  Waterpret en meer
  Vakantiepark Résidence Lichtenvoorde heeft een fijn binnenzwembad, en buitenzwembad, waar de kinderen zich heel de dag kunnen vermaken. Als de kinderen het naar hun zin hebben, dan heb je dat als ouders toch ook?

  Alles op vakantiepark Résidence Lichtenvoorde straalt luxe uit, het begint bij de accommodaties die je hier aantreft, stuk voor stuk comfortabele vakantiewoningen die zijn voorzien van diverse moderne gemakken. Daarnaast profiteer je als gast van de wellness faciliteiten en fitness in het centraal gelegen hoofdgebouw. Wil je er echt even uit? Dan is een bezoek aan het nabijgelegen Sauna Wellness Winterswijk een aanrader, hier kun je pas echt onthaasten.

  Lekker fietsen en wandelen door de natuur gaan hier dan ook hand in hand met genieten van de gastvrijheid van de lokale horeca. Een leuke belevenis is de bierroute, een wandeling die je kennis laat maken met de uitgebreide brouwhistorie van Groenlo. Bij een bezoek aan Groenlo mag je ook het kanon niet overslaan!

  Boek TopPark Résidence Lichtenvoorde via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!