Schildmeer

Vakantiewoningen bij Schildmeer
Watersport
Fietsenverhuur
Kids & Familie
Recreatieprogramma
Boothelling en botenkraan
Bourtange, Appingedam
Golfbaan in omgeving
 • Beoordeling8.3
 • Bij het water
 • Schildmeer - kijk voor de beste deals bij:
  Roompot Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Schildmeer, Groningen

  Dit kleinschalig opgezette bungalowpark is gelegen aan de oevers van het Schildmeer, aan de rand van het dorpje Steendam in de provincie Groningen. Het Schildmeer is een van de grootste meren in Groningen. Vanaf jouw vakantiewoning vaar je met een sloep zo het water op. Verder kun je natuurlijk je surfplank het water op gooien of je hengel in het water. In het park staan diverse typen geschakelde en vrijstaande villa's, die zich kenmerken door hun unieke uiterlijk en indeling.

  Watersporters dit is het perfecte plekje
  De ligging aan het 350 hectare grote Schildmeer maakt het park niet alleen geschikt voor waterliefhebbers, maar ook voor mensen die op zoek zijn naar rust en ruimte. Het is mogelijk om tijdens je verblijf te beschikken over een 6-persoons sloep, die je eventueel kunt afmeren bij je eigen villa!

  Naast het park ligt één van de mooiste golfbanen van Noord-Nederland
  Duurswold is een golfbaan waar je zeker een balletje wilt slaan. Dankzij de ligging van het vakantiepark liggen diverse attracties, die zeker een bezoekje waard zijn, binnen handbereik. Wat dacht je van de beroemde hangende keukens in Appingedam, of waan je terug in de tijd in het vestingstadje Bourtange? In de omgeving liggen verder de natuurgebieden Tetjehorn en ’t Roegwold. Hier maak je prachtige wandel- en fietstochten door een gevarieerd landschap van graslanden, bossen en rietmoerassen.


  Boek Schildmeer via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!