Bekijk grote foto's

Landal Wedderplassen

Kleinschalig vakantiepark (nieuw 2024)
Vakantiewoningen nieuw, aan het water
Zwembad binnen en buiten (buren €)
Restaurant op het park
Tennisbaan (buren)
Recreatiemeer met strand
Fiets- en kanoverhuur (buren)
Vestingstadje Bourtange
 • Bij het water
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Landal Wedderplassen - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal Wedderplassen, Groningen

  Pal naast de recreatieplassen De Wedderbergen ligt Landal De Wedderplassen, een fijn kleinschalig vakantiepark in Groningen bij de Duitse grens. Het charmante kleine vakantieparkje ligt in een groene en waterrijke omgeving. Dat wordt lekker bijkomen met de voetjes in het zand aan het meer. Je logeert hier in duurzame lodges direct aan het water. Verder is er het hele jaar door zwemplezier bij de buren. Je kunt tegen betaling gebruik maken van het buiten- en binnenbad op het park naast Landal de Wedderplassen. En bij mooi weer kun je genieten op het strand bij het Weddermeer. Neem een frisse duik in het water of breng je hengel mee.

  Een kleinschalig vakantiepark in Groningen met waterpret
  En ben je dan moe van een dagje aan het strand, dan hoef je voor een hapje en drankje niet het park af. Op, maar ook rond het Landal De Wedderplassen vind je enkele eetgelegenheden. Op het park naast jouw vakantieadres ligt restaurant Paviljoen en aan het grote meer ligt brasserie Weddermeerhoeve. Geniet van de laatste zonnestralen en het mooie uitzicht op het water terwijl je een hapje en drankje nuttigt. Ook 's ochtends kun je genieten van verse broodjes die je bij de receptie, vooraf, kunt bestellen. In het hoogseizoen kun je aan het water genieten en verzorgt een recreatieteam een leuk programma voor kinderen t/m 12 jaar. Op het park naast jouw vakantiepark kun je tegen betaling een tennisbaan reserveren.

  De omgeving van Westerwolde ontdekken op de fiets
  Pak de fiets en ontdek de leuke kleine riviertjes die hier dwars door de regio lopen, zoals de Ruiten AA, de Mussel AA en de Westerwoldse AA. Ontdek op de fiets de indrukwekkende beekdalen, oude bossen en andere mooie landschappen. Bezoek het vestingstadje Bourtange. Voor de kinderen is een bezoek aan attractiepark Drouwenerzand natuurlijk erg leuk.

  Boek Landal Wedderplassen via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!