Kleinschalige familiecamping
Direct aan het Gardameer
Zwembad met kinderbad
Bezoek Verona, Gardaland, Zoosafari
 • Beoordeling7.6
 • Bij het water
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • San Giorgio Vacanze - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark San Giorgio Vacanze, Gardameer

  Vakantiepark San Giorgo Vacanze is een kleinschalige familicamping erg mooi gelegen direct aan de westkant van het Gardameer. Het vakantiepark ligt tussen de plaatsen Moniga (ca. 2,5 km) en Manerba del Garda (ca. 5 km) rustig in een aflopend gebied richting het meer van ca. 30.000 m² breed. Het kiezelstrand ligt op ca. 75 m. Brescia ligt op ca. 32 km en Verona op ca. 50 km afstand.

  Vakantiepark aan het Gardameer
  San Giorgio Vacanze is een verzorgd familiepark dat rust en ontspanning biedt, ideaal gelegen aan het Gardameer. De eigenaren hebben een grote investering gedaan. Zo is er een totaal nieuw zwembad en de 60 nieuwe bungalows zijn van goede kwaliteit.

  San Giorgio Vacanze is een kleinschalig terrein waar altijd een gemoedelijke sfeer hangt. Naast de bungalows is er ook nog een gedeelte van het terrein gereserveerd voor kampeerders. Ook op dit gedeelte van het terrein zullen in de komende jaren bungalows gebouwd gaan worden. Op het park vind je dus een mooi zwembad met prachtig uitzicht, een restaurant ook met een panoramisch uitzicht en een klein supermarktje voor de dagelijkse boodschappen. Voor de jongste bezoekers van San Giorgio Vacanze is er een apart peuterbad, kinderanimatie en een leuke speeltuin.

  Het park is zeer geschikt voor families die van wat rust en ruimte houden en een schitterend uitzicht op prijs stellen! Ook buiten de vakantieperiodes is dit park een heerlijke vakantiebestemming.  Boek San Giorgio Vacanze via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Italië!