Populaire camping aan het Gardameer
Zwemparadijs met vijf zwembaden
Uitgebreide animatie voor alle leeftijden
Familievriendelijk
 • Beoordeling8.1
 • Bij het water
 • Zwemparadijs, aquapark
 • Bergen of heuvels
 • Bella Italia - kijk voor de beste deals bij:


  Vakantiepark Bella Italia, Gardameer

  Bella Italia is een ruim opgezette, levendige familiecamping direct aan de zuidkant van het Gardameer. Italië is hier op z’n mooist met paarse en witte bloemstruiken, breedgekruinde parasoldennen en zachtgroene cipressen. Deze populaire camping is een begrip onder Nederlandse vakantiegangers.

  Het zwemparadijs van camping Bella Italia mag er zeker zijn en garandeert veel waterplezier voor jong en oud. Er zijn maar liefst vijf zwembaden. U kunt genieten vanaf een ligstoel, terwijl de jeugd op de waterglijbanen volop plezier beleeft. De camping heeft ook een waterskischool. Uw kinderen zullen zich zeker goed vermaken bij de speeltuinen, sportvelden en bij het kiezelstrandje aan het Gardameer. Bij de miniclub nemen ze deel aan de leukste activiteiten, zoals circusschool en kookcursussen.

  Naast de zwembaden en uitgebreide animatie heeft Bella Italia veel sportfaciliteiten, diverse speeltuinen en een variatie aan horecagelegenheden. Drink 's avonds een drankje bij de bar en geniet van het mooie uitzicht over het Gardameer. U kunt ook een hapje eten in het restaurant of bij de pizzeria. De avonden worden spectaculair dankzij de shows, muziek en evenementen. Op dit vakantiepark is altijd wat te beleven!

  Boek Bella Italia via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Italië!