Lekker kleinschalig park
Gelegen midden op een eiland
Op slechts 1,8 km van het strand
Met buitenzwembad en wellness
Fiets het eiland rond
Bootexcursie naar Fort Boyard
 • Beoordeling8.2
 • Bij het strand
 • Buitenzwembad
 • Wellness
 • Residence La Cascade - kijk voor de beste deals bij:
  TUI Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Residence La Cascade, Poitou-Charentes

  Midden op het bekende schiereiland Ile d’Oléron, is deze compleet nieuwe résidence gebouwd op een park van 2 hectare groot. De plaats Dolus d’Oléron ligt op ca. 42 km van Rochefort en op ca. 72 km van La Rochelle. Het strand ligt op 1800m afstand.

  La Cascade is een prachtige residentie gesitueerd in een groot park op het Île d'Oléron. Voor sport- en natuurliefhebbers is Oléron en zeker dit domein het paradijs. Het dichtstbijzijnde centrum vindt u al op 500 meter. U hoeft zich dus geen moment te vervelen. Fervent golfer? U vindt een prachtige golfbaan in de buurt van het park om een lekker balletje te slaan.

  Het eiland Oléron is met een brug verbonden met het vasteland en een magische plaats voor natuurliefhebbers en watersportfans. Ile d'Oléron is het grootste Franse eiland aan de Atlantische kust, met 90 kilometer kustlijen en grote stukken fijn zandstrand. Je bent hier op korte afstand van de fameuze oesterfarms, het vogelreservaat, het Château d'Oleron met zijn citadel, het beroemde Fort Boyard en La Rochelle.

  Boek Residence La Cascade via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Frankrijk!