Center Parcs Le Bois aux Daims Center Parcs vakantiepark

Aqua Mundo met twee Water Playhouses
Leven in harmonie met de dieren in het bos
Luxe 2-persoons VIP cottages en Boomhuizen
Grote wellness om van top tot teen te ontspannen
 • Groot parkL
 • Zwemparadijs, aquapark
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Center Parcs Le Bois aux Daims - kijk voor de beste deals bij:
  TUI Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Center Parcs Le Bois aux Daims, Poitou-Charentes

  Ontdek Center Parcs Le Bois aux Daims, in het kloppende hart van moeder natuur, oog in oog met de dieren. Vermaak je in het tropisch zwemparadijs Aqua Mundo, snorkel in de Cenote Pool, het betoverende koraalbad, tussen de tropische vissen, speel met de waterkanonnen en fonteinen in de Water Playhouses, terwijl de kleintjes zich vermaken in hun eigen ondiepe Kinder-dor-bad. Voor durfals is er de Aqua Speed: ga de Crazy River af in een razend tempo, uitgerust met helm en bodyboard, onder het toeziend oog van een team instructeurs. Je bent verzekerd van een spannende afdaling!

  Met de Zip Wire scheer je over het water, de waterfiets of kano voert je door het park en overal zie je dieren in het wild! De Zip Wire is een 300 meter durende kriebel in de buik: hangend aan een kabelbaan vlieg je als het ware over het meer. Een heel verschil met het kalme tempo waarmee je het park vanuit de kano verkent. Je hebt daarbij grote kans dat je herten, wasberen of fretten in het wild ziet.

  Voor de jongere kinderen is hier ook heel veel te doen: Verzorg de dieren op de Kinderboerderij, oefen op de mooiste vlechten voor Mijn eigen Pony en kruip in de huid van een Boer De Kinderboerderij is echt enorm, met heel veel lieve dieren. Wil je even echt boer zijn? Trek dan je overall aan voor Wannabe een Boer. En ben je gek van pony's, en wil je je eigen pony verzorgen, opzadelen en een ritje maken? Dan is Mijn eigen Pony echt voor jou.

  Eten, drinken, shoppen, flaneren en genieten van live-entertainment Onder de palmbomen kun je kiezen tussen 5 restaurants en gezellige terrasjes. Voor wie graag zelf achter de potten staat, is de supermarkt van het park 7 dagen op 7 open. Er zijn winkels om te shoppen, een warme bakker en een ruim gesorteerde supermarkt. Kids genieten er van Orry & Vrienden en 's avonds barst er geweldig live-entertainment los.

  Ontdek "Deep Nature Spa", een oase van welzijn met 1300 m² SPA en 10 massagekamers! Aqua Balneo, een ruimte van meer dan 450 m² met sauna, hammam en privézwembad, waar je terecht kunt voor relaxmomenten. In Aqua Sana, laat een gespecialiseerd team je kennis maken met de lichaams- en gezichtsverzorging die het best bij je past.


  Boek Center Parcs Le Bois aux Daims via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Frankrijk!