Residence direct aan het Lago Maggiore
Leuk strand voor de deur
Kleurrijke vakantiehuizen
Uitstapjes: Isola Bella, Milaan
Familievriendelijk
 • Beoordeling8.3
 • Bij het strand
 • Bij het water
 • Bergen of heuvels
 • Residence Alice - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Residence Alice, Piemonte

  Vakantiepark/campinginfo: Residence Alice ligt aan het Lago Maggiore met een aangrenzende camping. Men mag gebruik maken van het zwembad op de camping. Het parkje ligt aan het meer en geeft direct toegang tot een mooi strandje waar je vrij gebruik van kunt maken. Er zijn 58 moderne en comfortabele vakantiewoningen, allemaal gegroepeerd rond een hofje. Op het eigen terras kun je fijn buiten eten. Het leuke, vrolijk gekleurde parkje voelt aan als een dorpje door de parkbanken en speelhoekjes die je her en der vindt. Een perfecte bestemming voor jonge gezinnen.

  Het is aan de meest levendige zuidwestkant van dit meer waar Residence Alice ligt. Ook kun je vrij gebruik maken van de faciliteiten van de camping naast de residence, die van dezelfde eigenaar is.

  Het Lago Maggiore; een schitterend meer met prachtige villa's en palmentuinen, direct aan de grens met Zwitserland. Het Lago Maggiore is een ideale bestemming voor een zonvakantie, terwijl je er toch allerlei activiteiten kunt ondernemen. Voor watersporters is het meer een echt walhalla terwijl de groene bergen rondom het meer voor buitensporters en natuurliefhebbers vele mogelijkheden biedt.

  Boek Residence Alice via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Italië!