Familie vakantiepark
Op 2 km. van het Gardameer
Groot Olympisch zwembad
Animatie
Bezoek Gardaland en Venetië
 • Beoordeling7.8
 • Bij het water
 • Buitenzwembad
 • Wellness
 • Bergen of heuvels
 • Poiano Resort - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Poiano Resort, Gardameer

  De Poiano appartementen liggen in het prachtige achterland aan de oostkust van het Gardameer. Het heuvellandschap heeft hier een mediterrane sfeer door de aanwezigheid van cipressen, olijfbomen, wijgaarden, oleanders en citroenbomen. Poiano Resort in Garda is een ideale vakantiebestemming voor gezinnen en stellen. Het vakantiepark ligt op een heuvel, waardoor je een prachtig uitzicht over de omgeving en het meer heeft. Een top locatie nabij het Gardameer!

  Resort Poiano biedt haar gasten veel voorzieningen. Zo is er een mooi Olympisch zwembad met schitterend uitzicht op het Gardameer. Dagelijks kan men deelnemen aan de activiteiten die het animatieteam voor alle leeftijden organiseert. Ook tennissen, voetballen, volleyballen en boogschieten behoren in dit vakantiecomplex tot de mogelijkheden. Verder zijn er in de directe omgeving maar liefst 7 golfbanen aanwezig!

  De ruime opzet van het park (bestaande uit een hotel- en appartementengedeelte), de mooie en veelzijdige omgeving en de vele faciliteiten maken de Poiano appartementen tot een ideale vakantiebestemming om vakantie-ingrediënten als sport, natuur, cultuur èn relaxen met elkaar te combineren!

  Op slechts 2 kilometer afstand bevindt zich het Gardameer waar natuurlijk diverse watersporten beoefend kunnen worden. De leuke plaatsjes aan de oever zijn met hun gezellige markten en sfeervolle restaurantjes zeker een bezoek waard!

  Boek Poiano Resort via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Italië!